Buy Tenorshare iAnyGo (Mac)

  • 30-dagen geld terug garantie
  • Directe levering per e-mail
  • Exclusief BTW op alle getoonde prijzen

Kopen Tenorshare iAnyGo (Mac)

Ga naar Windows

We aanvaarden:

bank card bank card bank card bank card bank card bank card bank card

Veel Gestelde Vragen

Momenteel accepteren we creditcard, PayPal, automatische incasso, cheque/postwissel, fax-credit Kaart en factuur, etc. Creditcard wordt sterk aanbevolen, omdat dit de snelste manier is zodat u na betaling de registratiecode en downloadlink ontvangt.

We hebben een 30 dagen geld-terug-garantie voor alle producten. Als er geen oplossing is Na analyse van uw problemen heeft u recht op terugbetaling. Bekijk onze terugbetaling beleid via https://www.tenorshare.com/company/refund-policy.html

5 apparaten:

iAnyGo identificeert uw telefoon aan de hand van het IMEI-nummer.

Voor iOS-apparaten verwijst '5 apparaten' naar het aantal telefoons dat met succes door iAnyGo wordt herkend. Elk succesvolle verbinding van een iOS-apparaat met iAnyGo verbruikt een van uw beschikbare iOS-apparaten. De ... gebruiken Meerdere keren hetzelfde apparaat (IMEI-nummer) telt als slechts één apparaat.

Android-apparaten kunnen gratis worden aangesloten en hebben geen apparaatlimiet.

1 Pc/Mac: Het betekent dat u iAnyGo op 1 computer kunt installeren en gebruiken.

2 Pcs/Macs: Dit betekent dat u iAnyGo op 2 computers kunt installeren en gebruiken.

Als u iAnyGo op een andere computer wilt gebruiken, kunt u een nieuwe licentie kopen voor 2 pc's/MAC's. Voor alle hulp of vragen, neem contact op met onze klantenservice.

Het hangt af van de betaalmethode die u gebruikt. Over het algemeen kunt u de bestelling ontvangen bevestigingsmail met de download-URL en registratie-informatie onmiddellijk als u de bestelling met creditcard betaalt. Bij andere betaalmethoden kan dit wel het geval zijn duurt 1-2 uur. Als u deze na 2 uur nog niet heeft ontvangen, kunt u naar deze pagina gaan uittreden uw registratiecode, of neem contact op met ons ondersteuningsteam direct.

Onze licentie kan niet platformonafhankelijk zijn. Windows-licentie kan niet worden gebruikt om te activeren Mac- en Mac-licentie kunnen niet worden geactiveerd op een Windows-pc.

Het hangt af van het licentietype dat u aanschaft. Als u een maand of een jaar koopt licentie, is er standaard een automatisch terugkerend abonnement. De levenslange licentie is een eenmalige betaling. U kunt de automatische herhaling echter stopzetten als u deze niet nodig heeft. Volg gewoon de gids or Neem contact met ons op naar help je het op te zeggen.

We raden u ten zeerste aan om uw e-mailadres te controleren wanneer u een aankoop. Als dit niet het geval is, raden wij u aan het verkeerde e-mailadres op te geven& juist e-mailadres& bestelnummers naar onze ondersteuningsteam,wij zullen je helpen wijzig het en stuur u een registratiecode.

Als er BTW wordt toegepast op uw bestelling en u beschikt over het voorrecht van BTW-vrijstelling, Voer bij het afrekenen het BTW-vrijstellings-ID in.

Waarom kiezen voor Tenorshare?

150,686,764

Wereldwijd downloaden

100,745,268

Totaal aantal YouTube-weergaven

85,482,249

Tevreden klanten

100% secure

Aankoop via 256-bit SSL

30 dagen

Geldteruggarantie

Vrij

Technische hulp

1