Wie we zijn

Welkom bij Tenorshare. Wij zijn een internationaal softwarebedrijf dat in 2007 is opgericht. We hebben veel bekroonde, hooggewaardeerde merksoftwareproducten gecreëerd. Tenorshare heeft de meest getalenteerde ontwikkelaars in dienst om producten van hoog niveau te maken.

Tenorshare - Betere software, beter leven!

Tenorshare's focus ligt op de iOS-, Android-, Windows- en Mac-platforms en de kerntechnologiestudie. Wij bieden gebruikers oplossingen voor content management van apparaten, dataherstel, wachtwoordherstel, systeemreparatie en andere praktische mobiele telefoon- en computerbenodigdheden. Vandaag de dag worden de producten en diensten van Tenorshare wereldwijd door meer dan 10 miljoen gebruikers vertrouwd.

Uw feedback Moedig ons aanom door te gaan!

Ons doel is niet alleen om producten van hoge kwaliteit te leveren, maar ook om een comfortabele klantenservice te bieden. Daarom koesteren we de opmerkingen van elke gebruiker over producten, websites en diensten. We beloven dus dat de e-mail van elke gebruiker wordt gekoesterd en snel wordt beantwoord.

Contacten

Wij ontvangen graag uw e-mail over alle soorten vragen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en we nemen tot 48 uur contact met u op.

Contacteer ons

Bestel FAQ

Als u uw licentiecode niet heeft ontvangen of bent kwijtgeraakt, of als u uw product wilt omruilen, of als u een pre-sales vraag heeft, stuur ons dan gerust een e-mail.

Stuur een e-mail

Ondersteuning

De FAQ-pagina is gecategoriseerd in de meest voorkomende V&A en tips over hoe u Tenorshare-software kunt kopen en beter kunt gebruiken. Als u vragen hebt over Tenorshare-producten, kunt u terecht op de FAQ-pagina voor hulp.

Ga naar het ondersteuningscentrum

Affiliate

Het is gemakkelijk om deel te nemen aan het Tenorshare affiliate programma om grote winsten te maken. Tot 70% commissie, bekroonde producten en een bekend merk.

Sluit u bij ons aan

Onze prijzen

Met tientallen jaren van kerntechnologiestudie en zelfontwikkeling worden Tenorshare-producten en -diensten nu door meer dan 10 miljoen gebruikers vertrouwd en op miljoenen computers wereldwijd geïnstalleerd om een beter digitaal leven te maken.

chip softonic- iphone life programosy zdnet softpedia
muo cloudswave canadiancontent software tamindir computerbild
cultofmac baixaki technadu toggle brothersoft download html
BEVEILIGEN

100% veiligheidsgarantie.

Ondersteuning

24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per week klantenservice.

Gebruikers wereldwijd

160+ landen en gebieden.