Contact opnemen met de VS

Contact opnemen met de VS

Wij zijn blij met uw feedback, suggesties en opmerkingen over onze producten. Als u vragen heeft over onze producten of over het aangaan van een zakelijke relatie met ons, neem dan gerust contact met ons op. Selecteer een ontvanger voor het indienen van uw bericht bij de juiste persoon.

Productgerelateerde technische vraag

Als u verkoop- of technische vragen heeft over onze producten, raden wij u aan eerst de FAQ's van de bestelling de FAQ's van de producten te bezoeken voor onmiddellijke assistentie. Als u uw antwoorden daar niet kunt vinden, neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande e-mailadres, wij zullen op werkdagen binnen 48 uur reageren.
>> Klik hier om contact met ons op te nemen door het online formulier in te vullen!

Vragen over het Tenorshare Affiliate Programma

Als u wilt genieten van ons affiliate programma, of er vragen over heeft, neem dan contact met ons op via affiliate#tenorshare.com (vervang # door @)

Vragen over samenwerking en wederverkoop

Om vragen over samenwerking en doorverkoopmogelijkheden te bespreken, kunt u contact met ons opnemen via reseller#tenorshare.com (vervang # door @).

Disclaimer

Met betrekking tot het materiaal, de informatie en de software op de website geeft Tenorshare geen garantie voor de juistheid, volledigheid, toereikendheid en betrouwbaarheid ervan, ondanks haar pogingen om nauwkeurig materiaal en informatie op de site aan te bieden. Tenorshare laat u alle risico's volledig begrijpen voordat u de software downloadt (inclusief, maar niet beperkt tot, de mogelijke infectie van uw systeem door computervirussen en het verlies van gegevens). U bent zelf verantwoordelijk voor elke infectie van uw computersysteem of voor het verlies van gegevens als gevolg van het downloaden van software of het gebruik van de site.

Alle rechten die hierin niet uitdrukkelijk worden verleend, zijn voorbehouden.