Gids

Hoe kan ik Verloren Gegevens Android herstellen

Tenorshare UltData voor Android Data Recovery is de perfecte software om u te helpen bij het herstellen van verwijderde of verloren gegevens, met inbegrip van contacten, berichten, belgeschiedenis, video's, audio en documenten van alle Android-toestellen, zoals Samsung, Motorola, HTC, Google Nexus, LG, Sony, enz. Hieronder vindt u de gebruikershandleiding voor het herstellen van verloren gegevens van Android met dit programma. Om te beginnen, download Tenorshare UltData voor Android Data Recovery en installeer het op uw PC. Volg dan de onderstaande handleiding om verwijderde bestanden van Android te herstellen.

windows downloaden btn

Stap 1. Sluit uw Android-toestel aan

Start UltData voor Android Data Recovery, u krijgt de interface zoals hieronder. Selecteer de functie "Recover Lost Data".

UltData voor android herstel van verloren data functie

Sluit vervolgens uw Android-toestel aan via de OEM USB-kabel.

sluit android apparaat aan via ultradata voor android

Stap 2. Schakel USB-debugging in

Zorg ervoor dat je USB debugging op je Android telefoon hebt ingeschakeld, hier is hoe je dat moet doen: Open Instellingen > Schakel de USB-optie over naar 'Bestanden overbrengen' > Ga terug naar Instelling, zoek 'Bouwen' > Scroll naar beneden om 'Bouwen' te vinden en tik 7 keer op 'Bouwen'.

ultradata voor android vertelt hoe u de usb-debug-instellingen kunt inschakelen

Opmerking: Er zijn twee knoppen aan de onderkant. Tik erop als u het debuggen via USB niet inschakelt of als u geen verbinding maakt met het apparaat. Volg dan de instructies op het scherm.

ultdata voor android instrueert u usb debugging in te schakelen

Na het inschakelen van de USB-debugging moet u de autorisatie op uw apparaat toestaan. Klik gewoon op "OK" als er een venster op het scherm van uw apparaat verschijnt. Als het venster niet verschijnt, klik dan op "Show Again" in het programma.

ultdata voor android vraagt om de autorisatie toe te staan

Stap 3. Begin met scannen

Wanneer uw toestel is aangesloten, ziet u het scherm als volgt. Selecteer de bestandstypen die u wilt herstellen en klik vervolgens op "Starten" om uw apparaat te scannen.

kies bestandstypen uit ultradata voor android

Stap 4. Voorvertoning en herstel van verloren gegane gegevens op Android-telefoon

Na het scannen kunt u alle getoonde bestanden per lijst bekijken en elk type bestand selecteren om te bekijken en terug te zetten.

Voorbeeld van verloren android bestanden door ultradata voor android

Vink het bestand aan dat u wilt herstellen. Klik op de knop "herstellen" om de verloren bestanden op te slaan in uw PC. Voor foto-, video- en documentbestanden worden ze opgeslagen in het originele bestandsformaat; voor contactpersonen, SMS- en gespreksrecords worden ze opgeslagen in. TXT,. XML,. XLS bestanden.

Herstel van verloren gegevens met succes met ultradata voor android

Opmerking: Als het niet lukt om gegevens te scannen, wordt voorgesteld om e oude versie van UltData - Android Data Recoveryte downloaden om opnieuw te scannen.

windows downloaden btn
Was dit nuttig?