Gids

How to Recover Data from iPhone, iPad or iPod Touch Directly

Dit is een gedetailleerde handleiding over hoe je verloren gegevens van je iOS-apparaten (het kan iOS 13.6/14 Beta en de nieuwste iPhone 11 ondersteunen) rechtstreeks kunt herstellen, inclusief foto's, berichten, contactpersonen, belgeschiedenis, notities, agenda, herinneringen, Safari, FaceTime, WeChat en andere bestanden. Zelfs als u na een iOS-update of een gevangenisuitbraak gegevens bent kwijtgeraakt, kan het programma UltData verloren gegevens scannen en deze vervolgens voor u herstellen. Bovendien mag je de bestanden bekijken voordat het herstel plaatsvindt.

Stap 1: Download en start UltData

Start UltData op uw computer, kies "Recover Data from iOS Devices" optie.

gegevens van ios-apparaten herstellen - Ultdatagids

Stap 2: Sluit het iOS-apparaat aan op de PC/Mac

Zorg ervoor dat je iPhone, iPad of iPod is ingeschakeld en sluit deze aan op je computer of Mac met een USB-kabel. Het programma zal uw iOS-apparaat automatisch detecteren als het is aangesloten en vertrouwd.

sluit het apparaat aan om gegevens te herstellen met UltData

Opmerking 1: Als uw iPhone/iPad/iPod goed werkt en goed is aangesloten op de computer via een USB-kabel, moet u deze ontgrendelen. Controleer ook of u een pop-upvenster krijgt waarin u wordt gevraagd om op "Vertrouwen" te tikken op uw apparaat. Tik op "Vertrouwen" en uw iOS-apparaat wordt direct gedetecteerd.

apparaat vertrouwen - UltData-gids

Opmerking 2: Als uw iOS-apparaat is aangesloten maar niet wordt herkend, volg dan de pop-up instructie om dit probleem op te lossen.

haal de iphone uit de herstelmodus met UltData

Opmerking 3: Als uw iOS-apparaat vast komt te zitten in de herstelmodus nadat u verbinding hebt gemaakt met de computer, kunt u op de knop "Herstelmodus afsluiten" op de interface klikken om het vastzittende probleem op te lossen. Na enkele seconden wordt uw apparaat opnieuw opgestart en wordt het gedetecteerd door UltData.

Haal de iphone uit de herstelmodus met behulp van UltData

Opmerking 4: Als de iPhone zwart/bevroren is of niet reageert, klik dan op "Fix iOS System" om het iOS systeem te repareren voor het herstel van de gegevens.

Stap 3: iOS-apparaat scannen op verloren gegevens

Wanneer de software uw apparaat detecteert, zal het u de pagina als volgt tonen. Vink aan wat u wilt scannen en herstellen, of selecteer gewoon alles, en tik dan op "Scannen" om verder te gaan.

start scannen verloren ios gegevens met UltData

Stap 4: Voorvertoning van de gegevens vóór het herstel

Nu worden alle gescande bestanden per categorie in het programma opgesomd. U kunt kiezen voor "Toon alles" of "Toon alleen verwijderd" om te herstellen. Om tijd te besparen, kunt u de verwijderde of verloren gegevens die u nodig hebt om te herstellen.

Voorbeeld foto's op datums via UltData

U kunt ook dubbelklikken op een foto om deze op ware grootte te bekijken.

Voorbeeld van verloren foto's via UltData

Stap 5: Gegevens van iOS-apparaten herstellen

Controleer de bestanden die u nodig hebt en klik op "Recover". U kunt ofwel verloren bestanden naar de computer herstellen (alleen contacten en berichten kunnen direct naar uw mobiele apparaten herstellen).

Herstel gegevens naar apparaat - UltData-gids

Nu kunt u uw herstelde bestanden op de computer of het apparaat bekijken.

Er kunnen enkele beperkingen zijn voor verschillende soorten bestanden. Op dit moment biedt de macOS-versie geen ondersteuning voor het herstellen van contacten, en Windows biedt geen ondersteuning voor het herstellen van "Kik&Attachements" gegevens.

Was dit nuttig?