Gids

How to Repair iOS System with ReiBoot

iOS is ongetwijfeld het beste mobiele besturingssysteem ooit, maar toch kunnen er soms problemen ontstaan met onze iPhone, iPad of iPod touch. Deze problemen kunnen zich voordoen na een update naar een nieuwe iOS 14 bèta, een ontsnapping uit de gevangenis of fysieke schade. U kunt altijd herstarten of de herstelmodus gebruiken om deze problemen op te lossen, maar niet voor de ernstige problemen. Voor de meeste systeemproblemen moet je het iOS-systeem repareren om er volledig vanaf te komen. Tenorshare ReiBoot is de processionele iOS systeemhersteltool die helpt bij het repareren van iPhone-systeem binnen 10 minuten om bijna alle iOS vastzittende problemen op te lossen.

Stap 1: Download en installeer ReiBoot op uw PC of Mac

Download en installeer ReiBoot op uw computer en voer de software uit en sluit de iPhone aan op uw computer. Klik op "Besturingssysteem repareren" zodra het apparaat wordt herkend.

windows downloaden btn mac downloaden btn
slect reiboot functie reparatie ios systeem
Opmerking: Om er zeker van te zijn dat de reparatie van het iOS-systeem succesvol verloopt, raden wij u ten zeerste aan uw iOS-apparaat op de computer aan te sluiten met de originele Apple Lightning USB-kabel.

Stap 2: Klik op "Nu repareren" om verder te gaan.

Dan zie je een interface zoals hieronder, klik op "Fix Now" om verder te gaan als je iOS-apparaat niet goed werkt.

start de herstart van het ios-systeem

Let op::

1. Als uw iOS niet kan worden gedetecteerd, zal ReiBoot u begeleiden om uw iPhone eerst in de herstelmodus te zetten om het gedetecteerd te krijgen.

zet uw iphone in de herstelmodus door te herstarten

2. Echter, wanneer het apparaat nog steeds niet wordt weergegeven, zelfs in de recoverymodus, kunt u klikken op de "enter DFU-modus" link om te zien hoe de iPhone in de DFU-modus te zetten.

Ga naar dfu-modus iphone herstarten

3. Standaard gebruikt Tenorshare ReiBoot Pro de standaard systeemherstelmodus, deze herstelmodus zal geen gegevensverlies veroorzaken en wordt dus aanbevolen. Als u er echter niet in slaagt om het iOS-systeem in de standaardmodus te repareren, kunt u kiezen voor "Deep Repair". Deze geavanceerde reparatiemodus kan het systeem dieper repareren, maar het zal alle data in uw apparaat uitwissen.

kies voor de functie reiboot geavanceerde modus

Stap 3: Firmwarepakket downloaden

Dan komt u in het firmware downloadscherm. U kunt op "Browse" klikken om het opslagpad voor de firmware in te stellen. Klik vervolgens op "Download" om te beginnen met het downloaden van het iOS 13-firmwarepakket.

firmware downloaden van reiboot

Tips:

Als u er niet in slaagt om het firmwarepakket hier te downloaden, kunt u op "Kopiëren" klikken om het te downloaden via de browser.

Voor mensen die het firmwarepakket al naar de computer hebben gedownload, hoeft u alleen maar op "Selecteren" te klikken om de firmware handmatig te importeren.

handmatig importeren van de firmware herstarten

Het firmwarepakket is ongeveer 2,5 GB, dus het kan enige tijd duren.

downloaden van firmware proces herstarten

Stap 4: Start iOS Systeemherstel

Zodra het firmwarepakket naar de computer is gedownload, kunt u op "Nu repareren" klikken om het systeemherstel te starten.

herstarten om ios systeem te repareren

Het hele proces duurt ongeveer 10 minuten; ontkoppel het apparaat niet tijdens het proces. Zodra het reparatieproces is afgelopen, start uw iOS-apparaat gewoon op.

herstarten iphone systeem succesvol
windows downloaden btn mac downloaden btn

Videogids: Hoe ReiBoot te gebruiken voor iOS Systeemreparatie

Was dit nuttig?