Gids

How to Retrieve Data from iTunes Backup

Het herstellen van data van iTunes-back-up kan de voorkeur genieten als u niet in staat bent om data van het iOS-apparaat te herstellen. Maar voordat u begint, zorg ervoor dat uw iTunes een back-up heeft gemaakt van de data die u wilt hebben. Anders kunt u geen data herstellen zoals u denkt.

Stap 1: Schakel over naar de iTunes-back-upherstelmodus

Kies de optie "Recover Data from iTunes Backup". Via deze functie kunt u uw back-upgegevens uit iTunes scannen en bekijken.

gegevens herstellen van iTunes-back-up - UltData-gids

Stap 2: Selecteer iTunes Backup

Nadat u de optie "Recover Data from iTunes Backup" heeft gestart, zal UltData automatisch alle iTunes-back-ups op de computer weergeven. U kunt deze back-upbestanden onderscheiden op basis van de naam van het apparaat, de datum van de back-up, het model of de grootte. Selecteer het back-upbestand met de gewenste gegevens en klik op de knop "Volgende".

Selecteer verwijderde back-upmap - UltData gids

Opmerking : Als uw iTunes-back-upbestand niet in het standaardpad is opgeslagen, moet u het back-upbestand handmatig importeren. Klik op "Nu importeren" en zoek het specifieke back-upbestand op en voeg het toe aan UltData.

iTunes-back-up importeren - UltData-gids

Stap 3: Scannen van iTunes Backup File

Nadat u het iTunes-back-upbestand hebt geselecteerd dat u wilt herstellen, ziet u de onderstaande pagina. Kies wat u wilt scannen en herstellen en tik vervolgens op "Scannen" om naar de volgende stap te gaan.

scan itunes back-up - UltData-gids

Stap 4: Voorbeeld van verloren bestanden uit iTunes Backup

De gedetailleerde inhoud is te vinden op basis van de categorie waartoe ze behoren. Tik op een specifieke categorie aan de linkerkant om de gedetailleerde gegevens uit te breiden. De scanresultaten bevatten zowel bestaande als verwijderde items, u kunt kiezen voor "Toon alleen verwijderde" om verwijderde gegevens te filteren.

preview itunes gegevens - UltData-gids

Stap 5: Herstel de gegevens van iTunes Backup

Controleer de bestanden die u nodig hebt en klik op "Recover to PC". Wacht even, u kunt de gegevens met succes herstellen.

Herstel iTunes-back-upgegevens naar apparaat - UltData

Nu kunt u de herstelde gegevens zien om te controleren of deze volledig zijn hersteld. Als de herstelde foto's niet kunnen worden geopend, raden wij u aan het opnieuw te proberen.

Was dit nuttig?