Gids

Hoe te herstellen Verwijderde foto's van Android zonder root

Eigenlijk is de snelste manier om de verloren foto's terug te krijgen, het gebruik van de software van derden. Maar bijna alle van de android herstel software op de markt vereisen dat u uw android apparaat root, anders is het niet in staat om de gegevens te scannen. Rooting Android is nooit gemakkelijk, en ook zijn er een aantal risico's die je zou kunnen worden geconfronteerd wanneer u root uw Android-telefoon. UltData - Android Data Recovery is echter zo'n software die u kan helpen om verloren foto's op te halen zonder te rooten. Ondersteunde toestellen zijn onder andere Samsung, Huawei en Moto Z.

Om te beginnen kunt u Tenorshare UltData - Android Data Recovery downloaden en installeren op uw PC. Volg dan de onderstaande gids om verloren foto's van Android te herstellen.

windows downloaden btn

Stap 1. Sluit uw Android-toestel aan

Start het programma en selecteer de functie "Recover Lost Data".

kies Recover lost photo feature met ultradata voor android

Sluit vervolgens uw Android-toestel aan via de OEM USB-kabel. (Tijdens het proces, gelieve geen andere Android-telefoonbeheersoftware te lanceren).

ultdata voor android aanwijzingen om apparaat aan te sluiten

Stap 2. Schakel USB-debugging in

Voordat u de gegevens scant, moet u de USB-debugging op uw Android-telefoon inschakelen. Volg de onderstaande instructies:

  • Klik eerst op "USB-opladen" in de taakbalk van de telefoon en schakel de USB-optie over naar "Bestanden overbrengen".
  • Ga terug naar "Instellingen", zoek "Bouwen" en kies "Bouwen nummer" op resultaat, tik dan 7 keer.
ultdata voor android herinnert eraan om usb debugging in te schakelen

Tip: Kan u nog steeds niet de USB-debugging inschakelen of uw apparaat op de PC aansluiten? Maak je geen zorgen, klik op de knop links- of rechtsonder, het geeft je een verdere handleiding.

ultdata voor android waarschuwt om het apparaat te vertrouwen

Na het inschakelen van de USB debugging, moet u de autorisatie op uw apparaat toestaan om USB debugging toe te staan. Zodra het debuggen via USB is ingeschakeld, verschijnt er een venster waarin u wordt gevraagd de autorisatie op uw apparaat toe te staan. Klik gewoon op "OK". Als het venster niet verschijnt, klik dan op "Show Again" in het programma.

ultdata voor android prompts om opnieuw te klikken op

Stap 3. Begin met scannen

Kies de bestandstypes die u wilt scannen als de verbinding klaar is. Klik vervolgens op "Volgende". De software zal uw verwijderde/verloren foto's op uw toestel scannen.

succesvol te verbinden met ultradata voor android

Stap 4. Preview en herstel van de verloren foto's

Na het scannen geeft het programma alle beeldgegevens weer, inclusief de verwijderde beelden. U kunt een voorbeeld van de foto's voor het herstel.

Voorbeeld en herstellen van verloren foto's met ultradata voor android

Selecteer de foto's die u wilt herstellen en klik vervolgens op de knop "Herstellen" in de rechterbenedenhoek.

Herstellen van verloren foto's met succes met ultradata voor android
windows downloaden btn
Was dit nuttig?