Gids

Hoe u iTunes Backup kunt ontgrendelen op de iPhone

Tenorshare 4uKey - iTunes Backup richt zich op het herstellen van verloren of vergeten iTunes-back-upwachtwoord en het terugkrijgen van toegang tot iTunes-back-up voor iOS-gebruikers op Windows/Mac. Het biedt 3 aanvalstypen om uit te kiezen, wat de efficiëntie van de decodering sterk verbetert. Hier vindt u de volledige handleiding voor het terughalen van het iTunes-back-upwachtwoord.

Stap 1. Selecteer Gecodeerd back-upbestand

1. Selecteer Ophalen van het iTunes-back-upwachtwoord uit de drie opties die worden weergegeven op de hoofdinterface. windows downloaden btn mac downloaden btn

itunes back-up wachtwoord ophalen - 4ukey itunes back-up gids

2. Dan worden alle iTunes-back-ups op deze computer opgesomd. Kies er een die u wilt verwijderen en klik op de knop Volgende.

back-up lijst

Stap 2. Kies de modus voor wachtwoordherstel

Vervolgens vindt u 3 soorten aanvallen op de interface, namelijk Woordenboek Aanval, Brute-force met Maskeraanval en Brute-force aanval. Selecteer de meest geschikte om het wachtwoord van het iTunes-back-upbestand effectief op te halen.

aanvalsmodus - 4ukey itunes back-upgids

1. Woordenboek aanval

Als het iTunes-back-upwachtwoord een van uw veelgebruikte wachtwoorden is en u niet zeker weet welke het is, kies dan voor Woordenboek-aanval. U kunt een tekstbestand met alle mogelijke wachtwoorden instellen en dit tekstbestand in het programma importeren. Samen met dit tekstbestand zal er een standaard woordenboek zijn, die beide als referentie voor het programma dienen.

instellingen voor de aanval van het woordenboek - 4ukey itunes back-up handleiding

2. Brutale kracht met maskeraanval

Als u zich iets van het wachtwoord herinnert, zeg dan de lengte van het wachtwoord, dan kunt u kiezen voor Brute-force met Mask Attack. De instellingen van deze aanval zijn onder andere Wachtwoordlengte, Character Range en Affix. Stel deze items in om u te helpen het verloren wachtwoord sneller terug te vinden. Na het kiezen van dit aanvalstype kun je ook de lengte van het wachtwoord, het teken en de affix instellen om het wachtwoord sneller te vinden.

brute kracht met masker aanval instellingen - 4ukey itunes back-up gids

3. Brute kracht aanval

Brute-force Attack is een soort van aanval die elke mogelijke combinatie van wachtwoord zal proberen. Kies deze aanval als je geen idee hebt wat het wachtwoord kan zijn, en er is geen instelling voor deze aanval. Deze aanval kan echter het langst duren om het wachtwoord te vinden.

brute kracht aanval - 4ukey itunes back-up gids

Stap 3. iTunes-wachtwoord voor back-up ophalen

Als dit allemaal geregeld is, klik je op de Start knop, dan zal 4uKey - iTunes Backup beginnen met het vinden van een wachtwoord. Tijdens het decoderingsproces mag u op de Stop-knop tikken als u een noodgeval hebt. Als u terug bent, kunt u doorgaan met de ontcijfering.

wachtwoord opvragen - 4ukey itunes back-upgids

De hersteltijd is afhankelijk van de lengte van het wachtwoord, de complexiteit en de aanvalsinstellingen. Over het algemeen kan een wachtwoord onder de 4 cijfers zeer snel worden gevonden. Hoe langer uw wachtwoord is, hoe meer tijd het duurt. Als het eenmaal gevonden is, ziet u een pop-upvenster met uw iTunes-back-upwachtwoord.

wachtwoord gevonden - 4ukey itunes back-up handleiding
windows downloaden btn mac downloaden btn
Was dit nuttig?