Gids

How to Unlock iPhone Screen

iPhone wachtwoord vergeten en vergrendeld uit de iPhone? iPhone is uitgeschakeld na het typen van een verkeerd wachtwoord voor tijden? iPhone scherm kapot en niet in staat om de wachtwoordcode in te voeren? Tenorshare 4uKey is een eenvoudig hulpmiddel dat is ontworpen om het iPhone-scherm te ontgrendelen zonder iTunes-restauratie. Het maakt niet uit of het een 4-cijferige wachtwoord, 6-cijferige wachtwoord, aangepaste numerieke code of alfanumerieke wachtwoord, Touch ID of Face ID info is, Tenorshare 4uKey is in staat om het te verwijderen in een paar minuten.

Stap 1: Download en installeer 4uKey

Download en installeer 4uKey op uw PC of Mac, start het programma en selecteer de functie "Unlock Lock Screen Passcode" om te beginnen.

windows downloaden btn mac downloaden btn
iPhone scherm - 4uKey

Stap 2: Verbind de iPhone met de computer

Sluit de iPhone aan op de computer en de software detecteert het automatisch. Klik op "Starten" in de hoofdinterface.

sluit apparaat aan - 4uKey-gids

Als uw apparaat niet kan worden gedetecteerd, volg dan de onderstaande stappen om uw apparaat in "Herstelmodus" of "DFU-modus" te zetten om het gedetecteerd te krijgen.

Handleiding om in "Herstelmodus" te komen:

Ga naar de herstelmodus - 4uKey-gids

Handleiding voor het invoeren van de "DFU-modus":

ga naar de dfu-modus - 4uKey-gids

Stap 3: Firmwarepakket downloaden

Nu wordt u gevraagd om het nieuwste firmwarepakket te downloaden. Kies een opslagpad en klik op "Download" om verder te gaan.

firmware downloaden om de iPhone te ontgrendelen - 4uKey firmware downloaden - 4uKey-gids

Stap 4: Begin met het ontgrendelen van het vergrendelde scherm van de iPhone

Wanneer de firmware is gedownload naar de computer, kunt u klikken op "Start Unlock" om te beginnen met het verwijderen van het wachtwoord van de iPhone.

beginnen met het verwijderen van de iPhone code - 4uKey

Het hele proces duurt enkele minuten. Houd het apparaat verbonden tijdens het proces van het verwijderen van het wachtwoord.

controle van de firmware - 4uKey-gids het verwijderen van de iphone passcode - 4uKey-gids

Stap 5: Reset Passcode

Wanneer het wachtwoord van de iPhone met succes is verwijderd, kunt u uw iPhone als nieuw instellen, inclusief het wachtwoord, de Touch-ID en de Face-ID-instellingen. Als u een eerdere iTunes/iCloud-back-up hebt gemaakt, kunt u de iPhone herstellen vanaf de back-up.

iPhone wachtwoord succesvol verwijderen - 4uKey-gids
windows downloaden btn mac downloaden btn
Was dit nuttig?