Gids

Hoe kan ik het Android-systeem repareren met Reiboot voor Android

De laatste tijd kiezen steeds meer mensen voor Android als hun mobiele apparaten in het dagelijks leven met hun competitieve prijs en betere prestaties. Zoals we allemaal weten, hoe meer keuzes, hoe meer problemen. Als u Android gebruikt, kunt u te maken krijgen met een zwart/blauw scherm, gecrasht met zeer plotselinge batterij leeglopen en andere. Voor deze problemen, het eerste ding komt voor je geest misschien fastboot uw Android of ga in het herstel modus om ze op te lossen, maar deze twee manieren kan alleen maar de eenvoudige problemen op te lossen. Voor de ernstige problemen moet u misschien uw Android-systeem diepgaand repareren. Hier ReiBoot voor Android is een goede keuze voor u en de details zijn als volgt.

Stap 1: Download en installeer ReiBoot voor Android op uw PC

Download en installeer ReiBoot voor Android op uw computer en voer het uit. Sluit vervolgens uw Android aan op uw computer (Enable USB Debugging) en klik op "Repareer Android System".

windows downloaden btn
ternoshare reiboot voor android belangrijke eigenschap van reparatie an android droïde systeem

Stap 2: Klik op "Nu repareren" om verder te gaan

Dan zie je een interface als volgt. Klik op "Nu repareren" om door te gaan als uw Android toestel niet goed werkt.

repareer nu op tenorshare reiboot voor android - gids

Stap 3: Selecteer de juiste apparaatinfo

selecteer apparaat info op tenorshare reiboot voor android - gids

TIP: Als u niet weet waar u de bovenstaande informatie over uw apparaat kunt vinden, kunt u met uw muis naar "?" gaan, die naast de schuifbalk staat, om de details te bekijken.

Stap 4: Firmwarepakket downloaden

Nadat u de selectie van uw apparaatinfo één voor één hebt voltooid, is het proces van het downloaden van het bijbehorende firmwarepakket nu aan de gang en het zal niet lang meer duren.

download samsungfirmware pakket op tenorshare reiboot voor android - gids

Stap 5: Start Android Systeemreparatie

Zodra het firmwarepakket naar de computer is gedownload, kunt u op "Nu repareren" klikken om de systeemreparatie te starten.

  download samsung firmwarepakket en klik nu op reparatie met tenorshare reiboot voor android - gids

Opmerking: Lees de pop-up interface om de mededeling zorgvuldig te lezen en klik dan op "Doorgaan" om door te gaan. Vervolgens ziet u de volgende interface en volgt u de getoonde stappen om de downloadmodus in te gaan en het reparatieproces te starten.

Volg de tips op het scherm om de reparatie samsung succuess rate te verbeteren met tenorshare reiboot voor android - gids volg de richtlijn voor het invoeren van de downloadmodus met tenorshare reiboot voor android_1

volg de richtlijn voor het invoeren van de downloadmodus met tenorshare reiboot voor android_2

Het hele proces duurt ongeveer 10 minuten; ontkoppel het apparaat niet tijdens het proces. Zodra het reparatieproces is afgelopen, start uw Android-toestel gewoon op.

reparatie samsung systeem proces op tenorshare reiboot voor android - gids volledige reparatie proces en klik op donw op ternoshare reiboot voor android - gids

Tip: Als u vastzit in de downloadmodus tijdens het proces, klik dan op "Opnieuw proberen" als volgt om te weten te komen hoe u het apparaat kunt afsluiten en probeer dan uw apparaat opnieuw te repareren.

Videogids: Repareer Android-systeem naar normaal aan uw vingers

windows downloaden btn
Was dit nuttig?