Gids

Guide for Transferring iTunes Media Files to iOS Devices

Hoe kan ik direct muziek en video's overbrengen van iTunes naar de iPhone/iPad/iPod? Deze gids loopt u door het proces van de overdracht van de iTunes-bibliotheek naar uw apparaat.

Stap 1: Sluit het apparaat aan

Download en installeer Tenorshare iCareFone op uw pc of Mac en sluit uw apparaat ermee aan. Als u wordt gevraagd om "Vertrouw op deze computer", ontgrendel dan uw apparaat en voer het wachtwoord in om een succesvolle detectie te garanderen. Nadat het apparaat is aangesloten, selecteert u "Transfer iTunes Media to Device" in de hoofdinterface voor een snelle start.

windows downloaden btn mac downloaden btn
  icarefone hoofdinterface

Stap 2: Selecteer Mediabestanden

Alle mediabestanden die u hebt gedownload of gekocht van iTunes worden weergegeven. Standaard worden alle bestandstypen aangevinkt. U kunt ook de gewenste bestanden selecteren om aan uw toestel toe te voegen.

mediabestanden van het apparaat overbrengen naar itunes - icarefone gids

Stap 3: Begin met de overdracht

Klik daarna op de knop "Overdracht" om de synchronisatie te starten. Alle bestanden worden geïmporteerd naar uw iPhone, iPad of iPod.

Overdracht van itunes bibliotheek naar apparaat - icarefone gids

Daar ga je dan. Met een eenvoudige klik kunt u genieten van de muziek- en videobestanden op uw toestel waar en wanneer dat maar mogelijk is.

windows downloaden btn mac downloaden btn
Was dit nuttig?