Efficiënte 5 manieren om Oppo WhatsApp-meldingsprobleem op te lossen

by Maarten Navis   Updated on 2022-03-01 / Update for  WhatsApp Tips

Bent u een Oppo-smartphonegebruiker? Zo ja, dan moet u het meldingsprobleem van Oppo WhatsApp hebben opgemerkt. Op Oppo-apparaten komt het meldingsprobleem vrij vaak voor, maar het is een enorm probleem voor de mensen die mogelijk een tijdig bericht moeten ontvangen. Maar dit probleem kan eenvoudig worden opgelost.

Verder leer je in dit artikel hoe je WhatsApp kunt overzetten tussen Oppo en iOS of Oppo en andere Android-apparaten.

Deel 1: Verschillende veelvoorkomende mogelijke oorzaken van Oppo WhatsApp-meldingsproblemen

Er zijn verschillende veelvoorkomende mogelijke oorzaken die kunnen leiden tot het WhatsApp-meldingsprobleem. En enkele van de veelvoorkomende problemen worden hieronder vermeld die u moet controleren en oplossen voordat u het belangrijkste Oppo WhatsApp-meldingsprobleem probeert op te lossen.

Reden 1: Probleem met internetverbinding

De belangrijkste redenen waarom u de WhatsApp-melding mogelijk niet ontvangt, is het probleem met de internetverbinding.

Reden 2: Achtergrondgegevens zijn beperkt

De andere essentiële reden voor de oorzaak van het probleem met het ontvangen van meldingen in Oppo is de beperking van de achtergrondgegevens.

Reden 3: WhatsApp-melding uitgeschakeld

WhatsApp wordt geleverd met de instelling voor het uitschakelen van meldingen. Dus als u de WhatsApp-melding hebt uitgeschakeld, ontvangt u de melding mogelijk niet.

Reden 4: Specifieke OS-probleemoplossing

Als u geen melding op uw telefoon ontvangt, is er mogelijk een probleem met uw instelling.

Reden 5: onbekende redenen

Er kunnen veel onbekende redenen zijn voor het meldingsprobleem waarmee u op uw apparaat wordt geconfronteerd. Veel verschillende instellingen en problemen met machtigingen kunnen de reden zijn als u geen melding ontvangt. Controleer daarom dergelijke problemen en repareer het om uw probleem op te lossen.

Deel 2: Oppo WhatsApp-meldingsprobleem oplossen

Zoals we de redenen noemden die een Oppo WhatsApp-meldingsprobleem kunnen veroorzaken. Laten we nu eens kijken hoe we het Oppo WhatsApp-meldingsprobleem op overeenkomstige manieren kunnen oplossen en oplossen.

Manier 1. Zorg ervoor dat internet in orde is

Zoals hierboven vermeld, is de internetverbinding de belangrijkste reden voor het Oppo WhatsApp-meldingsprobleem. Daarom moet u ervoor zorgen dat uw internet goed werkt. U kunt uw internetverbinding goed controleren door de verbinding op andere apparaten te testen.

Manier 2. Zorg ervoor dat achtergrondgegevens niet worden beperkt

Als uw internet werkt en u de melding nog steeds niet kunt krijgen, is er mogelijk een ander probleem. U kunt dus controleren met de achtergrondgegevensset. Hiervoor kunt u naar de app "Instellingen" van de telefoon gaan en vervolgens naar "Apps", en vervolgens kunt u de optie "WhatsApp" kiezen. In de WhatsApp-optie kun je het "Datagebruik" zien. Zorg ervoor dat WhatsApp-achtergrondgegevens niet beperkt zijn op uw apparaat. In het geval van Google-services kunt u hetzelfde proces herhalen.

hoe schakel je WhatsApp-berichtvoorbeeld in de meldingsbalk in oppo

Manier 3. WhatsApp-melding inschakelen

Zorg ervoor dat je de bovenstaande twee stappen hebt gecontroleerd; als je de WhatsApp-melding nog steeds niet kunt krijgen, moet je de WhatsApp-meldingsoptie aanvinken. Om WhatsApp-melding voor oppo f3 WhatsApp-meldingsprobleem in te schakelen, opent u "WhatsApp", tikt u vervolgens op in de rechterbovenhoek en gaat u naar de "Instellingen" en opent u de melding. In de melding ziet u mogelijk de pop-upmelding met opties waarop u moet klikken om altijd pop-upoptie te tonen.

oppo whatsapp melding probleem

Manier 4. Update Android-systeem

Als u na het controleren van de volledige instelling nog steeds met hetzelfde probleem wordt geconfronteerd, moet u uw Android-systeem bijwerken. Daarvoor kun je naar de "Instellingen" gaan en in het gedeelte "Over" of Software-updates, controleer al je updates; als je een ontwerp hebt bedacht of de toepassing niet is bijgewerkt, moet je deze bijwerken.

oppo f3 whatsapp-meldingsprobleem

Manier 5. App-voorkeuren resetten

Om een onbekende reden voor het WhatsApp-meldingsprobleem van de oppo f1s, moet u al uw telefooninstellingen opnieuw instellen. Open hiervoor uw "Instellingen" en tik op de optie "Apps"> "Menu"> "App-voorkeuren resetten".

oppo f1s whatsapp melding probleem

Deel 3: Whatsapp-berichtvoorbeeld inschakelen in de meldingsbalk Oppo

Hier leest u hoe u het WhatsApp-berichtvoorbeeld in de meldingsbalk kunt inschakelen:

1. Zet het scherm aan en ontvang een melding

 • Ga naar de telefoon "Instellingen" gevolgd door "Melding & Statusbalk"
 • Tik op "Wekscherm wanneer melding ontvangen op het vergrendelscherm".
 • Schakel "Scherm inschakelen voor melding" in om de melding te krijgen.

  oppo f1s whatsapp melding probleem

2. Toon melding op je vergrendelingsscherm:

 • Ga naar "Instellingen" en vervolgens naar "Melding & Statusbalk".
 • Klik op 'Meldingen beheren'.
 • Selecteer een app en klik op de "Berichtmeldingen".

  oppo f1s whatsapp melding probleem
 • Schakel uw app in en laat de melding op het vergrendelingsscherm weergeven.

Extra tips: WhatsApp-gegevens overzetten van Oppo naar een ander apparaat

Wil je een effectieve oplossing om je WhatsApp-gegevens over te zetten naar andere apparaten? Zo ja, dan iCareFone overdracht(iCareFone voor WhatsApp overdracht) zou uw ultieme keuze kunnen zijn. Met deze effectieve tool kunt u gemakkelijk en snel verschillende gegevens van het ene apparaat naar het andere apparaat overbrengen. Hier is hoe je dat kunt doen.

 • Downloaden en installeer iCareFone. Verbind nu de twee apparaten.

  verbind telefoons iCareFone Overdracht (iCareFone voor WhatsApp Overdracht)
 • Klik op "Overdragen" en bevestig de acties.

  bevestig overdracht iCareFone Overdracht (iCareFone voor WhatsApp Overdracht)
 • Volg de instructies op het scherm en maak een back-up van je WhatsApp-gegevens.

  back-up whatsapp iCareFone Overdracht (iCareFone voor WhatsApp Overdracht)
 • Wacht nu een tijdje, want het programma begint WhatsApp naar het doelapparaat over te zetten.

  WhatsApp-gegevens overbrengen iCareFone Overdracht (iCareFone voor WhatsApp Overdracht) WhatsApp-gegevens overbrengen gedaan iCareFone Overdracht (iCareFone voor WhatsApp Overdracht)

Laatste woorden

In feite zijn deze methoden niet alleen geschikt om het oppo-meldingsprobleem op te lossen. Het is ook geschikt voor veel Android-apparaten. Afgezien hiervan heb je ook geleerd hoe je WhatsApp tussen verschillende apparaten kunt overbrengen met iCareFone Overdracht(iCareFone voor WhatsApp Overdracht).Als dit artikel je helpt, vergeet het dan niet te delen met iedereen die het nodig heeft.

  Updated on 2022-03-01 / Update for  WhatsApp Tips

(Click to rate this post)

(0 votes, average: 5.0 out of 5 )

Join the discussion and share your voice here