[Eenvoudigste manier] WhatsApp migreren van Android naar iPhone

by Maarten Navis   Updated on 2021-11-25 / Update for  WhatsApp Tips

Hallo! Is er een Android WhatsApp naar iPhone migrator-app om me te helpen mijn chatgeschiedenis en al mijn WhatsApp over te zetten naar mijn nieuw gekochte iPhone? Zie je, ik gebruik Android al heel lang, maar de iPhone was altijd een droomtelefoon voor mij. Ik heb er eindelijk een gekocht, maar nu kan ik mijn chatgeschiedenis niet overzetten vanuit mijn Google Drive-back-up. Is er een oplossing die ik van mijn Google Drive naar mijn nieuwe iPhone kan importeren? Help alstublieft."

Maak je geen zorgen. Er zijn enkele manieren die u kunnen helpen bij het overzetten van uw gegevens van WhatsApp Android naar iPhone. Volg deze blog om te zien hoe.

Deel 1. Belangrijk! Lees voordat u begint

Er zijn bepaalde aspecten die u moet weten als u WhatsApp wilt migreren van Android naar iOS.

Ten eerste moet je WhatsApp-nummer hetzelfde blijven. Als je één telefoonnummer voor Android hebt en je maakt een account aan op een ander nummer op WhatsApp iPhone, kan het geen gegevens herstellen.

Ten tweede, aangezien er geen officiële manier is om de chats over te zetten, moeten we mogelijk apps van derden gebruiken. Ze kunnen soms ook problematisch zijn.

Ten derde, zorg altijd voor een back-up. Zelfs als u denkt dat het niet nodig is, kan een back-up u helpen herstellen.

 • 1. Kun je WhatsApp-chats overzetten van Android naar iPhone?

  Er is geen officiële manier om je WhatsApp-chats over te zetten van Android naar je iPhone. U kunt echter toepassingen van derden gebruiken om uw WhatsApp-chatgeschiedenis naar uw iPhone over te zetten.

 • 2. Kan ik WhatsApp-berichten gratis herstellen van Google Drive naar iPhone?

  Er is momenteel geen mechanisme dat WhatsApp-chatback-ups van Google Drive naar iPhone mogelijk maakt. Als u de chats overzet van Android naar Android-telefoons, kan Google Drive u helpen gratis gegevens te migreren.

 • 3. Hoe WhatsApp migreren van Android naar iPhone

  Gelukkig is er een manier waarop je je WhatsApp-gegevens eenvoudig van Android naar iPhone kunt overbrengen.

  Apple heeft een app "Verplaatsen naar iOS" op zijn iPhone geïntroduceerd waarmee u uw gegevens naadloos van Android naar iOS kunt migreren. Je kunt WhatsApp-functies zoals groepen, contacten en instellingen overzetten.

  Het enige probleem is dat de app "Verplaatsen naar iOS" geen eerdere WhatsApp-chats zou overzetten.

Deel 2. Beste Android WhatsApp naar iPhone Migrator-iCareFone voor WhatsApp Overdracht

Als je de perfecte WhatsApp-migratie van Android naar iPhone wilt, dan iCareFone voor WhatsApp-Overdracht is de beste back-up- en herstel-app ooit. Laten we je meer vertellen over deze app.

1. Wat zijn de functies van iCareFone voor WhatsApp-overdracht?

De iCareFone heeft enkele speciale functies voor WhatsApp-overdracht. Het kan selectieve overdracht van bestanden mogelijk maken, veilig herstel voor de app, en het beste is om hun WhatsApp-chats met een enkele klik over te zetten naar hun nieuwe iPhone.

2. Wat maakt iCareFone voor WhatsApp-overdracht opvallen?

iCareFone heeft een hoog slagingspercentage voor WhatsApp-gegevensoverdracht. In tegenstelling tot andere apps is deze app snel en gratis te gebruiken. Je hebt geen internet nodig om je WhatsApp-gegevens te migreren. Een andere intrigerende factor is dat het geen gegevens verliest tijdens de gegevensoverdracht, waardoor het betrouwbaarder is dan andere.

Laten we de volgende aspecten uitleggen:

1) Tijdrovend om WhatsApp over te zetten

De iCareFone app zorgt ervoor dat je niet lang hoeft te wachten om je bestanden en chats over te zetten naar WhatsApp van Android naar iPhone. Het is snel en efficiënt en bespaart u tijd.

2) Breed scala aan apparaatcompatibiliteit

Het beste van de iCareFone-app is dat deze compatibel is met een groot aantal mobiele apparaten. Dus als u een oude Android-telefoon gebruikt, hoeft u zich geen zorgen te maken, want deze app maakt er gemakkelijk verbinding mee.

3) Gratis back-up van WhatsApp / Viber / WeChat / LINE

Een andere fantastische functie van iCareFone is de gratis back-upvoorziening. Hiermee kunnen gebruikers een back-up maken van chats en andere gegevens van WhatsApp, Viber, WeChat en Line - waardoor het opvalt tussen andere apps voor gegevensoverdracht.

4) 99% succespercentage van WhatsApp-overdracht

De iCareFone-softwaretool heeft een slagingspercentage van 99% voor het overzetten van uw WhatsApp-gegevens en chats. Andere apps zijn niet zo betrouwbaar als deze.

5) Gebruiksvriendelijke gebruikersinterface

Het beste van iCareFone is dat het zo gemakkelijk te gebruiken is. Zelfs je oma kan deze app gebruiken om haar gegevens over te dragen. Er zijn geen complexe knoppen - slechts enkele eenvoudige opties voor gegevensoverdracht.

3. Hoe WhatsApp migreren van Android naar iPhone?

 • Start eerst iCareFone voor WhatsApp Overdracht en sluit twee apparaten op uw computer aan. En klik vervolgens op "Overzetten" om door te gaan.

  WhatsApp migreren van Android naar iPhone
 • Downloaden en start eerst iCareFone voor WhatsApp Overdracht. Verbind vervolgens uw Android- en iOS-telefoon met de computer. Kies WhatsApp en klik op "Overzetten" om door te gaan.

  WhatsApp migreren van Android naar iPhone
 • Vervolgens begint het programma een back-up van WhatsApp te maken en het account op je Android-telefoon te verifiëren.

  android whatsapp naar iphone migrator
 • Genereer en herstel gegevens naar uw iPhone. Opmerking: gebruik uw iPhone niet wanneer de gegevens worden overgedragen.

  WhatsApp migreren van Android naar iOS
 • Nu is WhatsApp van je Android-telefoon met succes overgezet naar je iPhone.

  WhatsApp migreren van Android naar iOS

Deel 3. Je kunt ook andere manieren proberen om WhatsApp van Android naar iPhone te migreren

Er zijn enkele andere manieren om je WhatsApp van Android naar iPhone te migreren.

Manier 1. Werkt Move to iOS voor WhatsApp Overdracht?

Als je de app "Verplaatsen naar iOS" gebruikt om Android WhatsApp naar iPhone te migreren, dan zal het werken. Deze app is veilig, beveiligd en geschikt voor het verplaatsen van apps en bestanden naar de iPhone. U moet echter uw chats kwijtraken omdat "Verplaatsen naar iOS" uw chatgeschiedenis niet verplaatst vanwege een strikt privacybeleid.

Manier 2. Enkele nadelen van WhatsApp overbrengen via e-mailchat

Veel mensen stellen voor dat je E-mail voor WhatsApp gebruikt om van Android naar iOS te migreren. Hoewel je je chats kunt e-mailen vanaf je Android WhatsApp, zijn er bepaalde beperkingen aan.

De e-mailchats worden verzonden als een tekstbestand dat u alleen als document kunt openen. Het betekent ook dat je die chats niet kunt openen op je nieuwe WhatsApp. E-mailchatoverdracht is alleen voor back-updoeleinden voor het geval iemand een belangrijke chatthread wil opslaan.

Conclusie

Als je WhatsApp Android naar iOS wilt migreren, kan dat met apps zoals "Verplaatsen naar iOS" die je WhatsApp snel zouden verplaatsen (exclusief chats).

Maar als u uw chats wilt verplaatsen, kunt u de iCareFone-app gebruiken om uw belangrijke chatgeschiedenis naadloos over te zetten van Android naar iOS.

  Updated on 2021-11-25 / Update for  WhatsApp Tips

(Click to rate this post)

(0 votes, average: 5.0 out of 5 )

Join the discussion and share your voice here