Gids

Gebruik van iAnyGo om GPS Locatie te vervalsen & GPS-beweging te simuleren

Kun je je locatie op de iPhone vervalsen? Eigenlijk is het niet gemakkelijk om de locatie van de iPhone te veranderen vanwege de strikte beperkingen van het iOS-systeem en de traditionele methode is om je iPhone in de gevangenis te zetten. Tenorshare iAnyGo is echter in staat om de locatie van de iPhone te veranderen zonder dat er een jailbreak nodig is. Daarnaast ondersteunt het de simulatie van GPS-bewegingen met een aangepaste route.

Hier is de procedure die u moet volgen, u moet Tenorshare iAnyGo downloaden en eerst op uw computer installeren.

Deel 1. Hoe kan ik de GPS-locatie op de iPhone met 1 klik wijzigen

Als u wilt spoof locatie op de iPhone voor entertainment of beveiliging doel, de beste keuze is met de hulp van Tenorshare iAnyGo. Volg de onderstaande stappen om de locatie van de iPhone te wijzigen.

vensters downloaden btn

Stap 1. Start Tenorshare iAnygo

Start het programma op uw computer, de standaardmodus is 'Locatie wijzigen'.

Verander de locatiemodus op ianygo

Stap 2. Verbind de iPhone met de computer

Sluit uw iPhone aan op de computer via een USB-kabel; ontgrendel vervolgens uw apparaat. Klik vervolgens op de knop "Enter" om te beginnen.

Sluit uw iphone aan op ianygo

(Tik op"Vertrouwen" op de iPhone als er op uw iPhone een bericht verschijnt waarin u wordt gevraagd deze computer te vertrouwe.)

Stap 3. Selecteer een locatie op de kaart

Voer het adres / GPS-coördinaat dat u wilt teleporteren in het zoekvak in, laten we New York City als voorbeeld nemen, en klik op "Starten om te wijzigen".

selecteer een locatie op de ianygo

Gedaan! Uw locatie wordt onmiddellijk gewijzigd. Alle op locatie gebaseerde apps op je iPhone zullen ook worden gewijzigd naar de neplocatie.

Let op:

  • Als u uw werkelijke locatie wilt bekijken, klikt u gewoon op de knop rechtsonder in de hoek.
  • Het adres dat je ooit hebt gebruikt zal worden verzameld in Historical Records. Voor uw gemak kunt u de plaats toevoegen aan uw favorieten.

    historische gegevens over ianygo

Deel 2. Simuleren van GPS-bewegingen langs een route tussen twee punten

Met iAnyGo kunt u de GPS-beweging simuleren zonder het huis te verlaten. Laten we eens kijken hoe we met dit programma stap voor stap een route kunnen plannen.

Stap 1. Kies de Single-Spot modus

Schakel over naar de modus 'Single-Spot movement' op de hoofdinterface en klik vervolgens op de knop 'Enter' om te beginnen.

kies single spot beweging

Stap 2. Plan Tweepunt-route op de kaart

Standaard is het uitgangspunt uw eigenlijke locatie. Het enige wat u hoeft te doen is de bestemming te kiezen door op de kaart te klikken of de adres/coördinaten in de zoekbalk in te voeren.

plan twee plaatsen op de kaart

Stap 3. Begin te bewegene

Stel het aantal bewegingen in en pas de bewegingssnelheid aan door de snelheidsbalk te verslepen. Klik na het instellen op de knop "Starten met bewegen" om tussen twee punten heen en weer te bewegen.

Klik op de knop

U kunt de beweging op elk moment pauzeren en voortzetten.

stop de beweging op ianygo

Deel 3. Simuleren van GPS-bewegingen langs een route met meerdere punten

Ben je niet verzadigd met de enkele route? Nou, 'Multi-Spot Movement' modus kan voldoen aan uw behoefte om een complexe route te plannen. Laten we beginnen met onze routeplanning!

Stap 1. Kies Multi-Spot Beweging

Selecteer Multi-Spot Movement in het startscherm (de 3e) en klik op de knop 'Enter'.

kies multi-puntbeweging

Stap 2. Pas uw Mult-point route aan

Selecteer meer dan één locatie op de kaart en stel de snelheid en het aantal rondes in. Klik daarna op 'Starten om te bewegen' om de GPS-beweging met de aangepaste snelheid te simuleren.

Pas uw meerpuntsroute op ianygo aan

Opmerking: U kunt de optie Route uitbreiden of inklappen (zoals afgebeeld). Sleep de muisaanwijzer om de route aan te passen.

de routeoptie uitbreiden

Videogids: Hoe u iAnyGo kunt gebruiken om de locatie te wijzigen en beweging te simuleren

Was dit nuttig?