WhatsApp-crash wereldwijd? Hier zijn de oplossingen! (iOS 15.2 inbegrepen)

by Maarten Navis   Updated on 2022-05-06 / Update for  WhatsApp Tips

Ik heb zojuist iOS 15.2 op iPhone 13 pro geüpdatet en WhatsApp blijft crashen bij het opstarten. Het werkte prima voor de ios-update. Ik zie veel mensen hetzelfde probleem melden op Twitter."

WhatsApp blijft elk jaar crashen, vooral wanneer er een nieuw iOS-systeem uitkomt. Tegenwoordig meldden sommige gebruikers dat zodra ze WhatsApp openden, het crashte in iOS 15.2. Het maakt niet uit of het wordt veroorzaakt door de bug van het nieuwe iOS-systeem of andere oorzaken. Allereerst hoeft u zich alleen maar zorgen te maken over uw WhatsApp-gegevens. Dus, we raden u oprecht aan om te gebruiken iCareFone-overdracht (iCareFone voor WhatsApp-overdracht) om een ​​back-up van uw gegevens te maken. Het werkt ook op iPhone 13/12/12 Pro Max. Laten we ons nu concentreren op de oplossingen.

Deel 1: Mogelijke oplossingen om WhatsApp te repareren blijft crashen op iPhone

WhatsApp-crash kan verband houden met de iOS-update-bug of de app-server, zoals dit iOS 15.2 WhatsApp-crashprobleem. Je kunt wachten tot ze gerepareerd zijn. Of als je WhatsApp niet op je apparaat stond, zijn hier ook 4 werkbare manieren waarnaar je kunt verwijzen op basis van je situaties. Ik wed dat u de oplossing vindt die aan uw behoefte voldoet.

1. WhatsApp verwijderen en opnieuw installeren

De gemakkelijkste en meest gebruikte manier om te verhelpen dat WhatsApp niet werkt, is door WhatsApp te verwijderen en opnieuw te installeren. Doe gewoon het volgende:

Tik en houd de WhatsApp vast totdat deze begint te wiebelen.

Tik vervolgens op de X in de linkerbovenhoek van WhatsApp en selecteer Verwijderen in het dialoogvenster om het van je iPhone te verwijderen.

WhatsApp verwijderen

Nu kunt u de nieuwste versie van WhatsApp opnieuw downloaden en opnieuw installeren vanuit de app store.

2. Update of downgrade van het besturingssysteem

Soms crashte WhatsApp vanwege de bug in de oude versie of de bètaversie. Om WhatsApp te repareren blijft crashen op je iPhone, iPad, je kunt proberen het besturingssysteem bij te werken naar de nieuwste iOS-versie 15 of te downgraden naar de nieuwste iOS-versie. Weet je niet hoe je moet downgraden naar iOS 15? Klik hier.

3. Schakel Facebook-synchronisatie uit

Als je de meest recente FaceBook hebt geïnstalleerd en je contacten hebt gesynchroniseerd tussen het adresboek van je apparaat en de Facebook-app, dan kan dit ertoe leiden dat WhatsApp uitvalt. U kunt dus proberen Facebook-contactsynchronisatie uit te schakelen om dit probleem op te lossen.

Start de Facebook-app op je iPhone en ga naar Meer in de onderste menubalk.

Selecteer vervolgens Algemeen >> Instellingen, zoek de optie voor het uploaden van contacten en schakel de groene knop uit.

Daarna ontvang je een pop-up met de tekst "Stop met het continu uploaden van je contacten", kies gewoon de knop "Uitschakelen".

synchronisatie uitschakelen

4. Automatische back-up van iCloud uitschakelen

Een andere applicatie die is uitgerust met de synchronisatiefunctie op je iPhone is iCloud. U kunt dus proberen de automatische back-up van iCloud uit te schakelen. Hieronder staan ​​de specifieke stappen:
Open WhatsApp en tik vervolgens op Instellingen >> Chat >>Chatback-up >>Automatische back-up, selecteer Uit en tik vervolgens op Gereed om het uit te schakelen.

automatische back-up uitschakelen

5. Harde herstart iPhone

Als je iPhone vastzit op de WhatsApp-interface en geen kans heeft om opnieuw op te starten, dan zou je dat moeten doenherstart je iPhone-apparaat hard.

Gerelateerd lezen: Whatsapp-web werkt niet? Hier is de oplossing!

Deel 2: Hoe maak je een back-up van WhatsApp-gegevens op iPhone met iCareFone Overdracht (iCareFone voor WhatsApp Overdracht)

We hebben het dus gehad over de noodzaak om een ​​back-up te maken van WhatsApp-gegevens als je een oude WhatsApp-gebruiker bent. Wat is de beste manier om een ​​back-up van uw gegevens te maken? We zullen, iCareFone-overdracht (iCareFone voor WhatsApp-overdracht) heeft al uw behoeften, is gemakkelijk te gebruiken en bespaart tijd. Het ondersteunt alle iOS- en Android-versies, inclusief iOS 15. Geen zorgen over compatibale.

Hier zijn de stappen voor het gebruik van deze gereedschap:

  • Downloaden en installeer de software op pc/Mac, sluit vervolgens uw apparaat aan en selecteer WhatsApp

    sluit apparaat iCareFone Overdracht (iCareFone voor WhatsApp Overdracht)
  • Selecteer vervolgens Back-up aan de linkerkant en kies back-upapparaat. Klik vervolgens op "Nu een back-up maken".

    back-up whatsapp iCareFone Overdracht (iCareFone voor WhatsApp Overdracht)
  • Na een paar minuten wachten wordt er een back-up van je WhatsApp-gegevens gemaakt op je pc/Mac.

    back-up whatsapp-gegevens iCareFone Overdracht (iCareFone voor WhatsApp Overdracht)

Dit zijn alle stappen om een ​​back-up te maken van uw WhatsApp-chatten of -berichten met iCareFone Overdracht (iCareFone voor WhatsApp Overdracht). meer dan 100.000 gebruikers kiezen over de hele wereld voor dit product.

Samenvatting

In dit artikel heb je geleerd hoe je WhatsApp kunt repareren die steeds crasht op de iPhone. Bovendien is hier een tool genaamd iCareFone-overdracht (iCareFone voor WhatsApp-overdracht) geïntroduceerd om u te helpen een back-up te maken van WhatsApp-gegevens. Als deze manieren je hebben geholpen, vergeet het dan niet te delen met je vrienden of andere gebruikers die het nodig hebben. Nog meer vragen? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

  Updated on 2022-05-06 / Update for  WhatsApp Tips

(Click to rate this post)

(0 votes, average: 5.0 out of 5 )

Join the discussion and share your voice here