FM WhatsApp APK Downloaden voor Android-2022 Laatste versie

by Maarten Navis   Updated on 2022-11-24 / Update for  WhatsApp Tips

Tegenwoordig zijn WhatsApp MOD's een trend geworden onder WhatsApp-gebruikers vanwege hun toenemende vraag naar nieuwe functies en functies. Van de vele WhatsApp MOD APK's die beschikbaar zijn, is FM WhatsApp een van de best beoordeelde versies omdat het meerdere geweldige functies biedt, zoals aanpassing, anti-verwijder bericht, weergavestatus verbergen en nog veel meer.

Als je op zoek bent naar de FM WhatsApp nieuwste versie 2022, maar het moeilijk vindt om de juiste manieren te vinden om het voor je Android te downloaden, dan is dit artikel speciaal voor jou gemaakt! In de volgende paragrafen bespreken we wat het precies is en benadrukken we de belangrijkste kenmerken ervan. We bieden ook methoden om een FM WhatsApp downloaden. Laten we het zonder iets te doen hebben over alles over FM WhatsApp APK-downloaden nu.

fmwhatsapp nieuwste versie downloaden

Deel 1: Wat is FMWhatsApp?

FM WhatsApp, ontwikkeld door Fouad Mokdad, is een aangepaste versie van de officiële WhatsApp-app. Gelijkwaardig aan GBWhatsApp en YOWhatsApp, FMWhatsApp van Fouad Mokdad wordt geleverd met tal van extra functies die niet aanwezig zijn in de originele WhatsApp. Het wordt bijvoorbeeld geleverd met een functie om het thema van uw WhatsApp-app aan te passen. Je kunt er ook verwijderde statussen en berichten mee bekijken - en nog veel meer.

FM WhatsApp-downloaden is niet beschikbaar in de Google Play Store omdat het geen officiële versie van WhatsApp is die eigendom is van Facebook. Maar u kunt de app nog steeds bezitten door deze als APK op uw Android-apparaat te downloaden.

Deel 2: Belangrijkste kenmerken van de nieuwste versie van FMWhatsApp

De nieuwste versie van FM WhatsApp biedt tal van nieuwe functies en verbeteringen en ondersteunt veel Android-apparaten. Hier is een overzicht van de beste FM WhatsApp-functies die je ermee kunt krijgen.

 • Anti-verbod.
 • Pas verschillende delen van de app aan en wijzig ze, zoals thema's en lettertypen en emoji.
 • Bevries uw laatst gezien status.
 • Verberg dubbele vinkjes / blauwe vinkjes / typstatus.
 • Anti-Verwijder Status/Berichten.
 • Bekijk verwijderde statusupdates.
 • Verstuur meer dan 90 afbeeldingen tegelijk en videobestanden tot 700 MB.
 • Verhoog de kwaliteit tijdens het verzenden van afbeeldingen.
 • En nog veel meer.

Deel 3: FM Whatsapp Nieuwste versie APK-downloaden

Nu je veel weet over FMWhatsApp, is het tijd om te leren hoe je een FM WhatsApp APK-downloaden uitvoert.

FMWhatsApp APK Downloaden Informatie

Hier is alle gedetailleerde informatie over de nieuwste versie van FM WhatsApp.

Applicatie naam FMWhatsApp APK
APK-naam FMWA9.25_By_FouadMODS.apk
Versie 9.25
APK-grootte 50.2 MB
Ontwikkelaar Fouad Mokdad
Minimale Android-versie 5.0
Laatste update Maart 2022

Klik op de onderstaande link om de nieuwste FMWA-versie te downloaden. Voordat u het APK-bestand downloadt, moet u ervoor zorgen dat uw Android-apparaat op OS 5.0 of hoger draait en dat het is verbonden met een stabiel netwerk.

FM WhatsApp-download

Deel 4: Hoe FMWhatsApp nieuwste versie op Android te installeren

Nadat je de nieuwste versie 2022 van FM WhatsApp hebt gedownload en het FMWhatsApp APK-bestand in je apparaatopslag hebt opgeslagen, kun je doorgaan met de installatiehandleiding hieronder.

Eerst en vooral moet u ervoor zorgen dat u de installatie van APK's op uw Android-apparaat hebt ingeschakeld. Volg hiervoor de stappen.

 • Verwijder de officiële WhatsApp of schakel deze uit. (Zorg ervoor dat u een back-up van WhatsApp-chats maakt voordat u de installatie ongedaan maakt.)
 • De installatie van APK's op uw Android-apparaat ingeschakeld. (De onderstaande stappen verschillen van apparaat tot apparaat.)
  • Open de app Instellingen op je telefoon.
  • Ga naar Apps en tik op het menu met drie stippen. Selecteer "Speciale toegang".
  • Scrol om te tikken op "Onbekende apps installeren" en schakel de bron in waarvan je de FM WhatsApp APK hebt gedownload.

   hoe fmwhatsapp op Android te installeren
 • Open nu de bestandsbeheerder van uw telefoon en ga naar Interne opslag > Downloaden.
 • Tik op het APK-bestand dat je zojuist hebt gedownload en wacht tot het proces is voltooid.

De laatste versie van FM WhatsApp is nu geïnstalleerd op je Android-telefoon. U kunt de app openen en inloggen met uw telefoonnummer.

Schermafbeeldingen van FMWhatsApp

screenshots van fmwhatsapp nieuwste versie

Veelgestelde vragen over FMWhatsApp:

Hier zijn de meest gestelde vragen beantwoord over FM WhatsApp.

Q1: Wat is het verschil tussen FMWhatsApp en WhatsApp?

WhatsApp is de officiële versie van de app gemaakt door Meta en geüpload naar de Google Play Store. FM WhatsApp is een aangepaste versie van de officiële app gemaakt door Fouad Mokdad en is niet te vinden in de Google Play Store. FM WhatsApp heeft veel extra functies die de officiële niet heeft, waardoor je de tekortkomingen van WhatsApp kunt overwinnen.

Vraag 2: Is FMWhatsApp veilig?

Voor het grootste deel is FM WhatsApp veilig in gebruik en er wordt geen nieuws gemeld dat de app malwareproblemen heeft. Maar er zijn nog steeds veiligheidsrisico's aan verbonden, omdat het onofficieel is. Als je ooit 15-20 minuten van WhatsApp wordt verbannen voor het gebruik ervan, zorg er dan voor dat je FM WhatsApp verwijdert en de officiële versie opnieuw begint te gebruiken.

Q3: Kan ik zowel FMWhatsApp als WhatsApp gebruiken?

Ja, je kunt beide apps tegelijkertijd en met hetzelfde nummer op je telefoon gebruiken.

Extra tip: WhatsApp overzetten van Android naar iPhone (volledige handleiding)

Als je onlangs een nieuwe iPhone hebt en je afvraagt ​​hoe je WhatsApp van Android naar iPhone kunt overzetten, dan hebben we goed nieuws! Met Tenorshare iCareFone-overdracht, zet je je WhatsApp-chatgeschiedenis in een mum van tijd eenvoudig over naar de nieuwe iPhone. Het is ook gemakkelijk om LINE overzetten van Android naar iPhone of iPhone naar iPhone met deze tool.

Hier is de volledige gids over het overbrengen van WhatsApp-berichten van Android naar iPhone met iCareFone Overdracht.

 • Downloaden en installeer iCareFone Overdracht door op de knop "DOWNLOADEN" hierboven te klikken. Start de tool en verbind zowel uw oude Android-smartphone als uw nieuwe iPhone met de computer.

  hoe WhatsApp over te zetten van Android naar iPhone - 1
 • Klik onderaan op de knop "Overzetten" en klik op "Ja" om de pop-up te bevestigen.

  hoe WhatsApp over te zetten van Android naar iPhone - 2
 • Open de WhatsApp-applicatie op je oude Android-apparaat, ga naar Instellingen > Praatjes > Chatten back-up - en maak vanaf daar een nieuwe back-up. (U kunt de onderstaande instructies op het scherm volgen.)

  hoe WhatsApp over te zetten van Android naar iPhone - 3
 • iCareFone Overdracht begint WhatsApp-gegevens van je Android-apparaat te krijgen. Wacht tot het is voltooid.

  hoe WhatsApp over te zetten van Android naar iPhone - 4
 • Om verder te gaan, verifieer je het WhatsApp-account dat je hebt gebruikt om de back-up te maken door de landcode en het telefoonnummer in te voeren.

  hoe WhatsApp over te zetten van Android naar iPhone - 5
 • Na succesvolle authenticatie genereert de tool automatisch gegevens die kunnen worden hersteld voor uw iPhone.

  hoe WhatsApp over te zetten van Android naar iPhone - 7
 • Zorg ervoor dat je bent ingelogd op WhatsApp op je iPhone voordat je de gegevens herstelt. Log in op uw WhatsApp-account op uw doelapparaat om ervoor te zorgen dat uw gegevens met succes naar uw iPhone worden overgebracht.

  hoe WhatsApp over te zetten van Android naar iPhone - 7
 • Nu worden uw WhatsApp-gegevens automatisch overgedragen naar het nieuwe apparaat.

  hoe WhatsApp over te zetten van Android naar iPhone - 8

Conclusie

Dat is alles wat u moet weten over het downloaden van FM WhatsApp. Als je last hebt van de beperkingen van WhatsApp en wilt genieten van de uitgebreide WhatsApp-functies en -functies, probeer dan de nieuwste versie van FM WhatsApp te downloaden en te installeren en het zal je zeker een aangename verrassing geven. En voor het geval je ooit je WhatsApp-geschiedenis van Android naar iPhone moet overzetten, Tenorshare iCareFone-overdracht is uw beste keuze. Het is het beste gereedschap op de markt dat u voor uw werk gebruikt.

  Updated on 2022-11-24 / Update for  WhatsApp Tips

(Click to rate this post)

(0 votes, average: 5.0 out of 5 )

Join the discussion and share your voice here