Hoe te repareren Kan WhatsApp niet herstellen vanuit iCloud-back-up?

by Maarten Navis   Updated on 2022-08-17 / Update for  WhatsApp Tips

Mijn naam is Stephen, ik kan mijn WhatApp niet herstellen vanuit icloud, ik kan de grootte van de back-up zien, maar wanneer ik het probeer, staat er "Kan chatgeschiedenis niet herstellen", ik heb je hulp nodig!"

Vaak gaat het herstelproces van WhatsApp gewoon niet soepel. Het wordt geleverd met veel fouten, zoals herstel mislukt en vastgelopen herstel, enzovoort. Als u momenteel deze problemen ondervindt: kan WhatsApp niet herstellen vanuit iCloud op uw apparaat, kalmeer gewoon en volg het artikel om de manieren te onderzoeken om het probleem op te lossen.

whatsapp kan niet herstellen vanaf icloud

Deel 1: Hoe te repareren Kan WhatsApp-chatgeschiedenis niet herstellen vanuit iCloud

Er zijn enkele officiële manieren die u eerst moet proberen. Als je al deze manieren hebt geprobeerd en het probleem "WhatsApp herstelt niet van iCloud" nog steeds optreedt, probeer dan een alternatieve manier - Tenorshare iCareFone-overdracht (iCareFone voor WhatsApp-overdracht). Het zal je verrassen.

Manier 1: hetzelfde telefoonnummer gebruiken

Als u chats van iCloud op een iPhone herstelt, moet u eerst de telefoonnummers verifiëren. Zorg ervoor dat het telefoonnummer waarvan je je chats herstelt, hetzelfde is als het telefoonnummer waarvan je een back-up van je chats hebt gemaakt.

Manier 2: Maak voldoende opslagruimte vrij voor de back-ups

Aangezien chatback-ups geheugenruimte in beslag nemen, moet u ervoor zorgen dat er voldoende ruimte beschikbaar is om de back-ups op uw apparaat te herstellen. Als je ziet dat er geen geheugenruimte beschikbaar is op je apparaat, ga je gang en verwijder wat dingen en maak wat ruimte vrij voor de back-up die je terugzet op je apparaat.

Manier 3: Schakel iCloud Drive in Instellingen in

De iCloud-schijf moet ook op uw apparaat zijn ingeschakeld en dit kan worden gedaan via Instellingen > iCloud > iCloud schijf. Zonder dit kunnen de back-ups niet worden hersteld op uw apparaat. U moet er ook voor zorgen dat uw telefoon iOS 9 of hoger gebruikt, aangezien de back-upfunctionaliteit niet werkt voor iOS-releases ouder dan iOS 8.

icloud-station op iphone

Manier 4: Back-up is gemaakt met iCloud schijf

Als je met iCloud schijf een back-up hebt gemaakt, dan moet je iOS-versie iOS 9 of hoger zijn, dan mag je een back-up terugzetten.

Manier 5: Zorg ervoor dat het netwerk goed is

WhatsApp suggereert hier dat je je meest gebruikte netwerk en geografische locatie moet gebruiken om een ​​back-up te herstellen. Ik geloof dat dit iets te maken heeft met het content delivery-netwerk van WhatsApp en aangezien ambtenaren dit suggereren.

Manier 6: update naar de nieuwste WhatsApp- en iOS-versie

Als je WhatsApp-versie en iOS-versie te laag zijn, probeer dan de versie bij te werken om de bug te verhelpen en kijk of het probleem wordt verholpen.

iOS-systeem bijwerken

  Ga naar Instellingen > Algemeen > Software-update > Downloaden en installeren.

WhatsApp bijwerken

  Ga naar App Store > Tik op Account > Zoek WhatsApp en klik op de knop Bijwerken.

Deel 2: Een alternatieve manier om WhatsApp-chats te herstellen vanuit iCloud-back-up

Als het je nog steeds niet is gelukt om de WhatsApp-chatgeschiedenis op de iPhone te herstellen, kun je andere manieren overwegen om back-ups van je WhatsApp-chats te herstellen. Nou, hier raden we aan Tenorshare iCareFone-Overdracht (iCareFone voor WhatsApp-Overdracht) aan jou. Hiermee kun je WhatsApp Chats gemakkelijk binnen een paar minuten herstellen zonder iCloud.

 • Na het downloaden van iCareFone Overdracht (iCareFone voor WhatsApp Overdracht) op uw computer, start u het en sluit u de oude iPhone aan en klikt u op de optie "Back-up".

  kan WhatsApp niet herstellen van icloud tenorshare iCareFone Overdracht (iCareFone voor WhatsApp Overdracht)
 • Het proces duurt een paar minuten en u ziet "Back-up succesvol maken".

  whatsapp herstelt niet van icloud iCareFone Overdracht (iCareFone voor WhatsApp Overdracht)
 • Sluit nu het apparaat aan en sluit het apparaat aan waarvan u de back-up wilt herstellen en klik op "Bekijken en herstellen".

  whatsapp herstelt niet van icloud tenorshare iCareFone Overdracht (iCareFone voor WhatsApp Overdracht)
 • Selecteer nu het apparaat waarvan u zojuist een back-up hebt gemaakt en klik op "Herstellen naar iOS" of "Herstellen naar Android".

  whatsapp herstelt niet van icloud tenorshare iCareFone Overdracht (iCareFone voor WhatsApp Overdracht)
 • Vervolgens zal het proces een tijdje duren. Op het einde ziet u "Herstel succesvol!".

  whatsapp herstelt niet van icloud tenorshare iCareFone Overdracht (iCareFone voor WhatsApp Overdracht)

Zo gebruik je Tenorshare iCareFone-Overdracht (iCareFone voor WhatsApp-Overdracht) om een ​​back-up te maken van WhatsApp-chats en deze te herstellen. Supergemakkelijk en snel. Als je WhatsApp-chats niet kunt herstellen vanuit iCloud Backup, dan moet deze manier je eerste keuze zijn.

Laatste gedachte

Daarom boden we je een eenvoudige manier aan om WhatsApp iCloud-herstel te repareren dat vastzit of is mislukt en een alternatieve manier om WhatsApp-chats te herstellen van iCloud-back-up als WhatsApp-herstel vanuit iCloud niet werkt.

  Updated on 2022-08-17 / Update for  WhatsApp Tips

(Click to rate this post)

(0 votes, average: 5.0 out of 5 )

Join the discussion and share your voice here