Eén WhatsApp-overdrachtssoftware die u niet mag missen - Tenorshare

by Maarten Navis   Updated on 2022-05-16 / Update for  WhatsApp Tips

Wanneer je je Android-smartphone vervangt door iPhone of omgekeerd, kun je WhatsApp-gegevens niet gemakkelijk overzetten tussen Android en iPhone. Het is het meest hoofdpijn voor WhatsApp-gebruikers.

In dit geval hebt u speciale WhatsApp-overdrachtssoftware nodig om het werk te doen. Dus in het artikel van vandaag gaan we de meest betrouwbare WhatsApp-overdrachtstool introduceren waarmee u de volledige WhatsApp-gegevens van uw oude smartphone naar de nieuwe kunt overbrengen.

Deel 1: De nummer 1 WhatsApp Overdracht Software - iCareFone Overdracht (iCareFone voor WhatsApp Overdracht)

Hoewel het internet vol zit met een breed scala aan WhatsApp-overdrachts gereedschap, bieden de meeste niet de vereiste functionaliteit. Daarom kwamen we na wat onderzoek een functierijke software tegen waarmee je WhatsApp-gegevens probleemloos kunt overzetten.

iCareFone-overdracht (iCareFone voor WhatsApp-overdracht) is de beste keuze voor u, waarmee u WhatsApp-gegevens met slechts een paar klikken kunt overbrengen tussen Android en iOS, Android en Andoird, iOS en iOS. Laten we eens kijken hoe het werkt!

 • Downloaden en installeer de tool op uw pc/Mac en verbind vervolgens uw twee apparaten met de computer. En klik op "Overzetten"

  WhatsApp-overdrachtssoftware iCareFone Overdracht (iCareFone voor WhatsApp-overdracht)
 • Vervolgens maakt iCareFone Overdracht (iCareFone voor WhatsApp Overdracht) automatisch een back-up van uw WhatsApp-gegevens op het bronapparaat.

  backuptrans whatsapp-overdrachtssoftware iCareFone Overdracht (iCareFone voor WhatsApp Overdracht)
 • Nu moet je inloggen op WhatsApp op het apparaat zonder WhatsApp-gegevens.

  hoe WhatsApp over te zetten van Android-software USB-kabel iCareFone Overdracht (iCareFone voor WhatsApp Overdracht)
 • Daarna zal iCareFone Overdracht (iCareFone voor WhatsApp Transfer) WhatsApp-gegevens automatisch herstellen. Wanneer het proces is voltooid, worden uw WhatsApp-gegevens overgebracht naar uw nieuwe telefoon.

   hoe WhatsApp over te zetten van Android-software USB-kabel iCareFone Overdracht (iCareFone voor WhatsApp Overdracht)

Hier gebruiken we de iOS naar iOS als voorbeeld, je kunt ook WhatsApp-gegevens overbrengen tussen Android en iPhone of Android naar Android. Geen ingewikkelde stappen, u kunt deze tool gemakkelijk aan.

Deel 2: Waarom iCareFone voor WhatsApp-overdracht beter is dan andere producten

Je zou ook kunnen denken waarom iCareFone de beste WhatsApp-overdrachtssoftware is! Daarom hebben we besloten het te vergelijken met vier vergelijkbare tools en uit te leggen wat iCareFone onderscheidt van de rest.

Gereedschap 1: WazzapMigrator

WazzapMIgrator is beschikbaar in de Google Play Store voor $ 8,49. De tool kan echter alleen worden gebruikt om gegevens van je oude iPhone naar een Android-apparaat over te zetten en niet andersom. In tegenstelling tot iCareFone ondersteunt WazzapMigrator geen WhatsApp-overdracht van Android naar iPhone.

hoe WhatsApp over te zetten van Android-software USB-kabel

Gereedschap 2: Handige back-up

Hoewel Handy Backup geen speciale WhatsApp-overdrachtssoftware is, kunnen gebruikers een back-up maken van gegevens op het ene apparaat en deze herstellen op het andere. Met Handy Backup professional maakt u eenvoudig een back-up van uw gegevens vanaf verschillende platforms en herstelt u deze op uw nieuwe smartphone. Helaas heeft Handy Backup een duur prijskaartje van $ 89, wat voor veel gebruikers misschien geen verstandige investering is.

WhatsApp overzetten van Android naar iPhone gratis software

Gereedschap 3: Syncios mobiele gegevens overdracht

Syncios Mobiele Gegevensoverdracht is een functierijke tool voor gegevensoverdracht voor Android en Windows. Het ondersteunt een breed scala aan gegevensbestanden, wat betekent dat u bijna elk bestand (afbeeldingen, video's, mp3-bestanden, documenten, enz.) kunt overbrengen met behulp van Syncios Mobile Data Transfer.

Als het echter gaat om het overzetten van WhatsApp, is de tool een grote tegenvaller. Vanaf nu kun je WhatsApp alleen overzetten van iOS naar iOS met deze software. Dit betekent dat je WhatsApp niet cross-platform kunt overzetten.

WhatsApp overzetten van Android naar iPhone gratis software

Gereedschap 4: EaseUS MobiMover

EaseUS MobiMover is een iPhone-software voor gegevensoverdracht die alleen iOS-naar-iOS-gegevensoverdracht ondersteunt. Je kunt het alleen gebruiken om gegevens over te zetten van je oude iPhone naar de nieuwe iPhone/iPad. Aangezien het geen platformonafhankelijke gegevensoverdracht ondersteunt, is het geen geschikte optie als u gegevens tussen Android en iOS wilt overbrengen.

WhatsApp-overdrachtssoftware

Conclusie

Whatsapp overzetten van iOS naar Android en vice versa is een extreem hectische taak, vooral als je niet de juiste tool voor de klus gebruikt. Maar met iCareFone-overdracht (iCareFone voor WhatsApp-overdracht), kun je Whatsapp met minimale moeite en zonder blunders overzetten. Omdat het hele proces van het overzetten van gegevens vrij eenvoudig is, kun je Whatsapp met minimale moeite van je oude smartphone naar de nieuwe telefoon overbrengen.

  Updated on 2022-05-16 / Update for  WhatsApp Tips

(Click to rate this post)

(0 votes, average: 5.0 out of 5 )

Join the discussion and share your voice here