Hoe WhatsApp-contacten op iPhone op 5 manieren te vernieuwen

by Maarten Navis   Updated on 2022-03-15 / Update for  WhatsApp Tips

Hoe ververs ik de WhatsApp-contacten op de iPhone bij een nieuwe update? Ik zie geen contacten!"

Als u een WhatsApp-gebruiker bent, kunt u dit probleem ook tegenkomen. Eigenlijk is het geen groot probleem. Maar als u niet weet hoe u WhatsApp-contacten op de iPhone moet vernieuwen, wordt het ingewikkeld. Gelukkig gaan we het hebben over 5 manieren om WhatsApp-contacten te vernieuwen. Blijf lezen om het te bekijken!

Wil je WhatsApp-contacten overzetten van iPhone naar Android of iPhone naar iPhone? iCarerFone voor WhatsApp-overdracht kan je helpen om dat in 3 stappen te bereiken.

Hoe WhatsApp-contacten op iPhone op 5 manieren te vernieuwen

De vijf eenvoudige en eenvoudige methoden om uw WhatsApp-contacten op iPhone 8/7/6 te vernieuwen, worden hieronder besproken.

Manier 1: Krijg WhatsApp-machtigingen om WhatsApp-contacten iPhone te vernieuwen

Je moet controleren of je WhatsApp toestemming heeft om toegang te krijgen tot je contacten of niet. Om dat te doen:

 • Ga naar de Instellingen van je iPhone en tik op het WhatsApp icoon. Schakel vervolgens de schakelaar 'Contacten' in als deze is uitgeschakeld om WhatsApp-contacten te vernieuwen.

  hoe WhatsApp-contacten op iPhone 8 te vernieuwen - iPhone WhatsApp-toestemming

Manier 2: maak op de juiste manier verbinding met internet of verander een ander internet

WhatsApp vereist een actieve internetverbinding om te werken. Je moet dus zorgen voor:

 • Je hebt een actieve wifi- of dataverbinding en controleer ook of je achtergrondgegevensgebruik voor WhatsApp niet hebt beperkt in het menu Datagebruik.
 • Je moet ook proberen verbinding te maken met een nieuw netwerk om WhatsApp-contacten te vernieuwen, omdat wifi of dataverbinding soms niet werkt.

Manier 3: Start iPhone en WhatsApp opnieuw om contacten in WhatsApp iPhone te vernieuwen

Een van de eenvoudigste methoden die voor veel gebruikers hebben gewerkt om WhatsApp-contacten te vernieuwen, is door je iPhone opnieuw op te starten en WhatsApp opnieuw te starten.

Om je iPhone 8,7 en 6 opnieuw op te starten:

 • Houd de zijknop van uw iOS-apparaat ingedrukt totdat de uitschakelschuifregelaar op het scherm verschijnt.
 • Verschuif nu de slepende knop om je iPhone af te sluiten. Houd na een paar seconden opnieuw de aan / uit-knop ingedrukt en je apparaat zal opnieuw opstarten en vervolgens WhatsApp opnieuw openen om te controleren of het probleem aanhoudt.

Voor iPhone X of 11:

 • Houd een willekeurige volumeknop en zijknop tegelijkertijd ingedrukt totdat het Apple-logo op het scherm verschijnt.
 • Sleep de schuifregelaar en wacht een paar seconden totdat de iPhone wordt uitgeschakeld. Houd vervolgens de zijknop opnieuw ingedrukt om hem in te schakelen.

  force herstart iphone

Manier 4: update de nieuwste versie voor WhatsApp

Een nieuwe update lost vaak automatisch veel bugs in de vorige versie op. Daarom blijft de WhatsApp-administratie bijgewerkte versies vrijgeven om eventuele bugs of glitches uit de app te verwijderen. We moeten WhatsApp dus updaten naar de nieuwste versie van de Appstore.

 • Ga naar de App Store en tik rechtsboven op je profielfoto.
 • Scrol vervolgens omlaag naar het WhatsApp-pictogram en tik op Bijwerken naast WhatsApp Messenger.

  hoe contacten in whatsapp iphone te vernieuwen - update whatsapp

Manier 5: WhatsApp-contacten op iPhone vernieuwen via krachtige software

De bovengenoemde tips lossen niet altijd je WhatsApp-probleem op, daarom Tenorshare ReiBoot wordt aanbevolen om WhatsApp-contacten te vernieuwen. Deze krachtige software lost ook veel andere problemen van je iPhone op, zoals een bevroren of zwart scherm, vastgelopen problemen met de iPhone en een updatefout. De belangrijkste functie 'Besturingssysteem repareren' helpt je elk probleem in WhatsApp op te lossen zonder enig gegevensverlies.

Volg de onderstaande richtlijn om WhatsApp-contacten te vernieuwen:

 • Installeer en start Tenorshare ReiBoot eerst op het bureaublad, sluit de iPhone aan en klik vervolgens op 'Besturingssysteem repareren'.

  hoe contacten in WhatsApp op iPhone te vernieuwen - repareer iOS
 • Klik nu op 'Nu repareren' om het reparatieproces op uw iPhone te starten.

  hoe WhatsApp-contacten op iPhone 7 te vernieuwen - nu repareren
 • Daarna vindt ReiBoot het juiste firmwarepakket dat past bij uw iPhone-model. Selecteer vervolgens een locatie op uw computer met behulp van de optie Bladeren en klik op Downloaden.

  hoe contacten in whatsapp iphone te vernieuwen – firmwarepakket downloaden
 • Nadat de firmware is gedownload, klikt u op 'Nu repareren'. Het begint met het repareren van je iOS-apparaat en je WhatsApp toont alle contacten.

  hoe WhatsApp-contacten op iPhone te vernieuwen - nu repareren

Conclusie

Om af te ronden, WhatsApp is een inherente toepassing van elke iPhone geworden, omdat we het dagelijks gebruiken om te corresponderen met onze familie en vrienden. Soms worden echter geen contacten weergegeven. Dit artikel heeft 5 eenvoudige oplossingen geschetst om onze lezers te laten weten hoe ze contacten in WhatsApp op iPhone kunnen vernieuwen. Maar, Tenorshare ReiBoot is de meest effectieve en betrouwbare methode om dit probleem op te lossen zonder enig gegevensverlies. Dus, wanneer je geconfronteerd wordt met WhatsApp die geen contacten synchroniseert, installeer dan gewoon deze opmerkelijke software.

WhatsApp FAQ's Must-Reads

Hieronder worden enkele veelgestelde vragen van veel iPhone-gebruikers over WhatsApp uitgelegd.

Q1: Hoe maak je gratis en snel een back-up van WhatsApp?

Tenorshare iCareFone Overdracht (iCareFone voor WhatsApp Overdracht) helpt u om gratis en snel een back-up te maken van onbeperkte WhatsApp-gegevens op uw computer.

Je moet iCareFone Overdracht (iCareFone voor WhatsApp Overdracht) (alleen Mac) installeren en de functie Back-up en herstel gebruiken om alles vanaf je WhatsApp te back-uppen.

Vraag 2: Hoe WhatsApp-gegevens snel van iPhone naar Android overzetten?

Tenorshare iCareFone Overdracht (iCareFone voor WhatsApp Overdracht)heeft het uiterst eenvoudig gemaakt om WhatsApp-gegevens van iPhone naar elk Android-apparaat over te zetten. Met deze software kunt u met slechts een paar klikken onbeperkte gegevens van elke iPhone naar een Android-apparaat overbrengen.

  Updated on 2022-03-15 / Update for  WhatsApp Tips

(Click to rate this post)

(0 votes, average: 5.0 out of 5 )

Join the discussion and share your voice here