[2020 bijgewerkt] 10 WhatsApp Meme-stickers die je niet mag missen

by Maarten Navis   Updated on 2022-03-15 / Update for  WhatsApp Tips

Een meme wordt steeds vaker gebruikt vanwege zijn uniciteit. Een foto met een paar woorden is alles wat nodig is om je gevoelens te uiten. Meestal maken WhatsApp-memes je aan het lachen na een vermoeiende dag. Zoals:

grappige memes voor WhatsApp in het tamil

Je bent misschien op zoek naar "hoe vind je meer memes voor WhatsApp-gebruikers?" Om een ​​antwoord op je vraag te krijgen, moet je deze blog tot het einde volgen.

Bovendien kun je ook weten hoe je WhatsApp-meme kunt overbrengen tussen iOS- en Android-apparaten met iCareFone Overdracht(voor WhatsApp-overdracht) or maak een meme gratishier uit dit artikel.

Deel 1: Android WhatsApp Stickers Memes downloaden

Verveeld van de oude WhatsApp-meme? Hier gaan we je de top 10 WhatsApp-stickermemes voor je voorstellen. Hier is de lijst met stickers voor Android-apps voor Android-gebruikers.

Dit zijn apps voor gebruikers van sociale media die WhatsApp gebruiken op hun Android-apparaten.

1. WAStickerApps

WAtickerApps van 9D Technologie biedt een enorme verzameling emoji HD-stickers. Je kunt deze enorme verzameling stickers gebruiken met je WhatsApp-contacten en -groepen. De stickerscollectie omvat Nuevos, emoji-stickers, Indiase stickers, 3dsticker en meme-stickers.

whatsapp groepsmeme

2. BeSticky – Sticker

Met BeSticky van EXOSMART kun je in een paar eenvoudige stappen prachtige emoji's aan je foto's toevoegen. Met deze app kun je ook WhatsApp-memes en stickers maken. Je kunt de foto van je vriend ook aanpassen met een magische AI-bijsnijdtool.

meme-stickers voor whatsapp

3. Stickerstudio - WhatsApp-stickermaker

Sticker Studio wordt mogelijk gemaakt door PlayStudio Apps waarmee WhatsApp-gebruikers gepersonaliseerde WhatsApp- en Gboard-stickers kunnen maken. Met de app kun je een deel van de afbeelding bijsnijden waarvan je een sticker wilt maken en deze met je vrienden delen.

meme-stickers voor whatsapp

4. Wemoji

Wemoji is de beste gratis editor voor WhatsApp-sticker-app waarmee je je eigen sticker kunt maken om ze in je WhatsApp-gesprek te gebruiken. De app biedt functies uit de vrije hand om foto's bij te snijden en tekst of emoji-stickers aan je foto's toe te voegen.

whatsapp groepsmeme

5. Meme-stickers

De meme-stickers van Viko & Co worden geleverd met een enorme verzameling grappige stickers die in je WhatsApp-gesprekken kunnen worden opgenomen. Deze app biedt een uitgebreide verzameling WhatsApp-memes en stickers. Het bevat 9 pakketten en elk pakket bevat 30 stickers.

whatsapp meme-stickers

Deel 2: iPhone WhatsApp-stickers Memes downloaden

 

Dit zijn apps voor gebruikers van sociale media die WhatsApp gebruiken op hun iOS-apparaten.

1. Nieuwe stickers voor WhatsApp

De nieuwe stickers voor WhatsApp van Stickotext is een iOS-app van derden waarmee je prachtige stickers aan je WhatsApp kunt toevoegen. De app biedt functies zoals geanimeerde stickers voor WhatsApp, GIF-maker, stickermaker, handgemaakte potloodstickers, tekststickers en gepersonaliseerde stickers.

whatsapp meme

2. Stickify

Stickify biedt de beste verzameling WhatsApp-stickers om je WhatsApp-gesprekken leuker te maken. Met deze app kun je onbeperkt stickers voor WhatsApp maken en deze delen met je vrienden en familie.

whatsapp kerel meme

3. EmojiDom

EmojiDom is een gratis WhatsApp-sticker-app van PlantPurple die honderden aantrekkelijke stickers biedt. Je kunt romantische liefdes-emoji, hartstickers, verjaardagsstickers, ochtendkusstickers, goedenachtstickers en bloemen naar je WhatsApp-contacten en groepen sturen.

meme whatsapp

4. PUBG-stickers voor WhatsApp

Crewlett's PUBG-stickers voor WhatsApp biedt een geweldige verzameling PUBG-stickers om ze in je

whatsapp zwarte kerel meme

5. BITMOJI

Met Bitmoji van Bitstrips kunt u uw foto's omzetten in vectorvorm. Het is een gepersonaliseerde emoji-app waarmee je een cartoonavatar kunt uitdrukken. Je kunt de beste stickers ophalen uit een enorme bibliotheek met stickers, inclusief je cartoonavatar.

meme-stickers voor whatsapp

De smartphone-applicaties helpen je om aangepaste meme-stickers te verzenden in WhatsApp-gesprekken. Je kunt deze Whatsapp-meme-apps voor jongens downloaden en prachtige memes naar je WhatsApp-contacten en -groepen sturen. In deze blog worden WhatsApp-sticker-apps voor zowel iOS als Android besproken.

Extra tips: hoe exporteer je je WhatsApp-meme naar een Android-apparaat?

Wil je WhatsApp-memes exporteren van een iOS- of Android-apparaat? Hier is een eenvoudige methode om je meme WhatsApp naar je Android-apparaat te exporteren. Tenorshare iCareFone- overdrach(iCareFone voor WhatsApp-overdracht) is een geweldige tool om WhatsApp-bestanden, memes en stickers over te zetten van Android naar Android, Android naar iOS of iOS naar iOS. Als je een nieuw apparaat wilt wijzigen zonder WhatsApp-meme te verliezen, kun je WhatsApp-groepsmemes eenvoudig overbrengen met deze uitzonderlijke WhatsApp Transfer-software.

meme-stickers voor WhatsApp iCareFone overdracht) (iCareFone voor WhatsApp overdracht))

Overzicht

Het delen van mooie en HD-emoji's maakt je WhatsApp-gesprekken vermakelijk en interessant. Meestal, wanneer iemand meme-emoji deelt op WhatsApp, vraag je je misschien af ​​om ze ook te delen. Bovendien vraag je je misschien af ​​hoe je emoji-stickers naar je Android- en iOS-apps kunt sturen die een uitgebreide verzameling stickers en WhatsApp-memes bieden. In deze blog hebben we verschillende manieren en apps besproken die je kunnen helpen om emoji-stickers op WhatsApp te delen. Ik hoop dat dit artikel je iets heeft geholpen!

  Updated on 2022-03-15 / Update for  WhatsApp Tips

(Click to rate this post)

(0 votes, average: 5.0 out of 5 )

Join the discussion and share your voice here