Is het mogelijk om WhatsApp voor iPod te installeren? Hoe?

by Maarten Navis   Updated on 2022-02-10 / Update for  WhatsApp Tips

Aangezien je hier bent, neem ik aan dat je WhatsApp voor iPod probeert te achterhalen. In dat opzicht moet ik je laten weten dat dit de ideale plek voor je zou zijn. Het gebruik van WhatsApp op iPod kan een beetje lastig zijn. Om ervoor te zorgen dat je niet verdwaalt, lees je deze volledige gids en je zult WhatsApp in een mum van tijd op je iPod Touch gebruiken! Dat gezegd hebbende, laten we meteen naar de gids gaan.

Kun je WhatsApp voor iPod downloaden in 2020?

Helaas biedt WhatsApp zijn diensten alleen aan voor iPhones. Er is nog geen beschikbare versie voor iPad en iPod. Daarom is het niet mogelijk om WhatsApp rechtstreeks op de iPod te downloaden of te gebruiken. Er zijn echter een paar trucs en technieken die je kunt gebruiken om WhatsApp voor iPod Touch gemakkelijk te gebruiken. Deze methoden worden hieronder besproken, samen met de volledige handleiding voor het uitvoeren ervan.

Waarom is er geen WhatsApp voor iPod Touch?

Het is niet mogelijk om WhatsApp voor iPod te downloaden. Eerlijk gezegd is de belangrijkste reden hiervoor dat WhatsApp speciaal is ontworpen voor mobiele apparaten. Alle niet-mobiele apparaten zijn niet compatibel met WhatsApp. Wie weet introduceert WhatsApp zichzelf in de nabije toekomst op iPods, maar vanaf nu kun je WhatsApp niet rechtstreeks in iPods gebruiken.

Je kunt proberen de iPod Touch te jailbreaken, waarna je WhatsApp voor iPod kunt downloaden. Ik zal dit echter niet aanbevelen, omdat dit tot verdere complicaties kan leiden. WhatsApp werkt niet goed op je iPod na jailbreak. Dus lees hieronder om je bewust te worden van een veel betrouwbaardere en veiligere manier om WhatsApp voor iPod Touch te krijgen.

Hoe Web WhatsApp voor iPod gebruiken?

WhatsApp-web is waarschijnlijk de enige betrouwbare methode om toegang te krijgen tot WhatsApp voor iPod Touch. U kunt uw browser gebruiken om WhatsApp vanaf uw iPod Touch te gebruiken. Om deze methode te laten werken, heb je echter een mobiel apparaat nodig waarop je WhatsApp is ingelogd. Zodra je een geschikt apparaat hebt, volg je de onderstaande stappen om direct toegang te krijgen tot WhatsApp voor iPod.

 • Start eerst Safari op je iPod Touch.
 • Ga dan naar de site web.whatsapp.com.
 • U wordt doorgestuurd naar de standaard WhatsApp-webpagina waar u mogelijk een QR-code ziet.

  whatsapp voor ipod touch – whatsapp web
 • Nu moet je WhatsApp Web koppelen met je iPhone. Open hiervoor WhatsApp op je iPhone, ga naar 'Instellingen' en selecteer 'WhatsApp Web/Bureaublad' en scan de QR-code met je iPhone-camera.
 • De apparaten zijn nu gekoppeld en je zou nu WhatsApp-web op je iPod moeten kunnen gebruiken.

  whatsapp web voor ipod – whatsapp web ipod

Extra tip: WhatsApp overzetten van iPhone naar iPhone

Probeer je al je WhatsApp-gegevens over te zetten van je oude iPhone naar de nieuwe? Als dat zo is, dan heb je geluk, want als bonustip zal ik je ook de meest efficiënte methode begeleiden om dit te doen. Dit proces zal worden gedaan door middel van iCareFone-overdracht (iCareFone voor WhatsApp-overdracht) wat een ideaal hulpmiddel is om WhatsApp-gegevens over te zetten tussen twee verschillende apparaten.

Houd er, voordat we beginnen, rekening mee dat na het overzetten alle gegevens van de doel-iPhone worden verwijderd. Volg de onderstaande stappen om WhatsApp-berichten, afbeeldingen, video's, spraaknotities en contacten direct over te zetten naar je nieuwe iPhone 12.

 • Allereerst moet u iCareFone Overdracht (iCareFone voor WhatsApp Overdracht) op uw computer downloaden en installeren.
 • Verbind beide iPhones met de computer via aparte USB-kabels.
 • U wordt doorverwezen naar de getoonde pagina. Selecteer hier de oude iPhone als het bronapparaat en de nieuwe als bestemming.

  WhatsApp-gegevens overbrengen naar iPhone - WhatsApp overbrengen
 • Druk op 'Overdragen' om het overboekingsproces te starten.
 • U ziet een prompt verschijnen zoals hieronder weergegeven. Druk op 'Ja' om de opdracht te bevestigen.

  WhatsApp overzetten van oude iphone naar nieuwe iphone – herstellen
 • Ga vervolgens naar je nieuwe iPhone en log in op je WhatsApp-account. Druk eenmaal op 'Ingelogd'.

  WhatsApp-gegevens overbrengen naar nieuwe iPhone - WhatsApp-inloggen
 • Daarna moet u mogelijk enkele minuten wachten, afhankelijk van de hoeveelheid gegevens die moet worden overgedragen. Na voltooiing wordt u naar deze pagina geleid.

  WhatsApp-berichten overbrengen naar nieuwe iphone - succesvol overbrengen

Conclusie

WhatsApp gebruiken op de iPod is niet zo moeilijk, toch? Het enige dat u hoeft te weten, zijn de juiste technieken en methoden. En nu je de volledige gids hebt doorgenomen. Voordat ik de gids van vandaag afrond, zou ik willen aanbevelen iCareFone-overdracht (iCareFone voor WhatsApp-overdracht) nogmaals voor het geval je WhatsApp wilt overzetten van je oude iPhone naar iPhone 12/12 Pro.

  Updated on 2022-02-10 / Update for  WhatsApp Tips

(Click to rate this post)

(0 votes, average: 5.0 out of 5 )

Join the discussion and share your voice here