GoPro-video's delen met apps voor sociaal delen

by Maarten Navis   Updated on 2022-03-22 / Update for  WhatsApp Tips

Iedereen is tegenwoordig fotograaf, dankzij de opkomst van cameratelefoons in de afgelopen jaren. Tenzij je een serieuze fotograaf bent, hoef je die omvangrijke spiegelreflexcamera niet overal mee naar toe te nemen om fatsoenlijke foto's te maken. Trek gewoon je smartphone tevoorschijn en klik.

Maar voor degenen die een beetje serieus zijn met het maken van goede foto's en video's, is het feit dat de camera aan de smartphone vastzit een grote belemmering. Dat is een van de redenen waarom sommige mensen GoPro-camera's gebruiken om hen te helpen.

Hoewel iedereen weet hoe gemakkelijk het is om foto's en video's rechtstreeks vanaf de smartphone te delen, vragen sommige gebruikers zich misschien af ​​hoe je GoPro-video's kunt delen met apps voor sociaal delen zoals Facebook, YouTube, WhatsApp, Instagram of anderen. Lees verder en je weet hoe je dit kunt bereiken.

Methode 1. GoPro-app gebruiken

GoPro-camera's worden geleverd met een speciale app die u op uw smartphone kunt installeren. U kunt deze app gebruiken om uw foto's en video's te delen met sociale media.

De app wordt geleverd met de optie Trim + Share. Met deze nieuwe functie kun je korte videoclips maken op je telefoon of tablet en deze delen op Instagram, Facebook, YouTube en meer.

Om het te gebruiken, drukt u op het Trim-pictogram in de afspeelmodus en kiest u een clip van 5, 15 of 30 seconden uit uw opgenomen inhoud en slaat u deze op om te delen zonder volledige video's naar uw mobiele apparaat over te zetten.

Methode 2. Downloaden naar apparaat

Je kunt je video's ook downloaden van GoPro naar je apparaten. Zodra de foto's of video's naar het eigen fotoalbum van het apparaat zijn gekopieerd, kan de gebruiker de foto's of video's direct delen via e-mail, sms en sociale-mediasites.

Dit zijn de manieren om te delen op basis van uw apparaatmodel.

Delen vanaf iOS

 • 1. Ga naar het fotoalbum van het apparaat.
 • 2. Selecteer GoPro Album & Miniatuur.
 • 3. Selecteer het pictogram voor delen.
 • 4. Selecteer een van de beschikbare opties. Delen vanaf iOS-apparaat

Delen vanaf Android

 • 1. Ga naar 'Mijn GoPro-album' in Capture of de GoPro-app
 • 2. Selecteer het bestand dat u wilt delen
 • 3. Selecteer de Share-knop en selecteer de gewenste deelservice Delen vanaf Android

Tips 1: GoPro-video's rechtstreeks delen op Instagram

Als je een Instagrammer bent, kun je een video rechtstreeks vanuit GoPro posten. Deze methode is momenteel alleen beschikbaar voor iOS, omdat de Android-versie van Instagram niet goed werkt met GoPro-video's.

 • 1. Start de GoPro-app nadat je je video hebt opgenomen.
 • 2. Selecteer Verbinden en bedienen.
 • 3. Downloaden de hoge resolutie of lage resolutie van de video naar de filmrol van uw smartphone of tablet.
 • 4. Downloaden een app die toegang heeft tot uw filmrol, trim de lengte van uw video terwijl u het groothoekperspectief behoudt. Een voorbeeld van een gratis app die dit kan is 'Squaready for Video'.
 • 5. Ga nu verder en knip de clip op de gewenste lengte. Instagram vereist bijvoorbeeld dat videoclips 3-15 seconden lang zijn. /li>
 • 6. Upload je video.

Tips 2: Video's uploaden vanaf uw computer

Maar wat als de GoPro-video's die u wilt delen al op uw computer zijn opgeslagen? In dit geval kunt u Tenorshare iCareFone om die video's rechtstreeks naar je iPhone te uploaden.

Anders dan dat, kan deze app ook muziek en foto's overbrengen tussen computer en iPhone/iPad/iPod touch, ongewenste bestanden wissen en iPhone en iPad versnellen, in-app-advertenties blokkeren, vastgelopen iOS herstellen, en ook een back-up maken van het iOS-apparaat en het herstellen. Gewoon een 6-in-een iOS-systeemzorgtool.

Onderste regel

Dus in dit bericht delen we twee verschillende manieren om GoPro-video's naar sociale media te uploaden en introduceren we een handig hulpprogramma voor het opschonen en optimaliseren van iOS voor iOS-apparaten. Stel dat u opmerkingen heeft, dan kunt u hieronder reageren.

  Updated on 2022-03-22 / Update for  WhatsApp Tips

(Click to rate this post)

(0 votes, average: 5.0 out of 5 )

Join the discussion and share your voice here