Hoe snel WhatsApp-overdracht van Samsung S22 naar iPhone 13/12/11

by Maarten Navis   Updated on 2022-07-26 / Update for  WhatsApp Tips

Wanneer je een nieuwe telefoon met de naam iPhone 13/12/11/11 Pro (Max) aan de ene kant vasthoudt, terwijl je aan de andere kant een nieuwe Samsung S22 hebt, is datamigratie een groot goed als je echt het nieuwe hetzelfde wilt houden als het oude.

Meer specifiek meldden veel lezers dat ze een dringende behoefte hebben om WhatsApp-berichten over te zetten van Samsung S22 naar iPhone 13/12/11. Hier hebben we enkele nuttige methoden gevolgd en foutieve handleidingen vermeld die u moet vermijden.

whatsapp web

Deel 1: begrijp twee veelvoorkomende fouten voordat u WhatsApp overzet van Samsung S22 naar iPhone 12/11/11 Pro (Max)

Wanneer u zoekt op Google, worden veel handleidingen één voor één weergegeven. Het kost altijd tijd om te herkennen welke nuttig is of gewoon oplichterij. Android en iOS, Google en Apple zijn een concurrerende relatie. In principe zijn er op dit moment geen duidelijke instructies voor gebruikers om WhatsApp beter over te zetten van Samsung naar iPhone 11.

WhatsApp overzetten van Samsung naar iPhone

Fout 1: WhatsApp-back-up overzetten van Android naar iPhone

De officiële documentatie onthult alleen migratie tussen twee apparaten met hetzelfde besturingssysteem. WhatsApp-back-up op Android gebruikt Google Drive, maar voor iPhone is het afhankelijk van iCloud. Zelfs als u zich aanmeldt met een nummer op de nieuwe iPhone 11/11 Pro/(Max) en u Google Drive hebt geïnstalleerd, vraagt ​​het apparaat nog steeds om te herstellen van iCloud en niet van Google Drive. Het is totaal onwerkbaar.

Fout 2: Gebruik App Move to iOS om WhatsApp te migreren van Android naar iPhone

We weten allemaal dat Move to iOS een gratis app is die door Apple is gelanceerd. Het is bedoeld om Android-gebruikers te helpen gegevens over te zetten naar de iPhone, inclusief foto's, video's, contacten, sms-berichten en agenda. Maar het ondersteunt geen overdracht van WhatsApp Samsung naar iPhone. TBH, er zijn nu geen andere applicatie-apps om WhatsApp-gegevensmigratie perfect te laten verlopen.

Deel 2: Beste manier om over te zetten van Samsung S22 naar iPhone 13/12/11 met WhatsApp Overdracht (uitgebracht in juni)

Zoals we hierboven hebben beschreven, als u WhatsApp-gegevens van Android naar iPhone wilt overbrengen, geeft betrouwbare software van derden u meestal antwoord. Net als iCareFone-overdracht (iCareFone voor WhatsApp-overdracht), een multidirectionele overdrachtstool, heeft een geweldige mogelijkheid om WhatsApp-berichten, inclusief chatgeschiedenis, contacten, foto's, bijlagen, over te zetten naar de nieuwe iPhone 11/11 Pro (Max).

Videogids: WhatsApp overzetten van Samsung naar iPhone?

 • Start WhatsApp Overdracht, sluit vervolgens de apparaten aan via USB-kabels en ontgrendel vervolgens beide schermen om de computer te vertrouwen.

  overzetten van samsung naar iphone 11
 • Voor Samsung: voer USB-foutopsporing uit als dit verschijnt. Inschakelen en vervolgens autoriseren.

  WhatsApp-overdracht van Samsung naar iPhone 11 - USB-foutopsporing inschakelen
 • Een pop-upvenster vraagt ​​of u wilt bevestigen dat WhatsApp-gegevens zijn overschreven.

  hoe WhatsApp-gegevens over te zetten van Samsung naar iPhone
 • Op een Android-apparaat moet u eerst een back-up maken van Whats App-gegevens door de schermafbeeldingen te volgen.

  WhatsApp overzetten van Samsung naar iPhone 7
 • Het programma begint gegevens van uw Samsung te krijgen die naar uw iPhone 12/11/11 Pro (Max) worden overgebracht.

  WhatsApp-chatgeschiedenis overzetten van Samsung naar iPhone
 • Verifieer uw WhatsApp-account dat zojuist is toegepast om een ​​back-up te maken. Deze stap is alleen om uw gegevens veilig te houden zonder schade aan uw WhatsApp-account.

  WhatsApp overzetten van Samsung S10 naar iPhone
 • Als u een 6-cijferige code heeft, typt u deze op de regel en klikt u op 'Verifiëren'.

  verifieer whatsapp-account voor Samsung-apparaat
 • Nu zal de tool gegevens genereren die naar het doelapparaat worden overgebracht.

  genereer whatsapp-gegevens naar iPhone 11
 • Zorg ervoor dat je bent ingelogd op je WhatsApp-account op je iPhone 11. Sla deze stap niet over.

  log in op je whatsapp account op je doel toestel
 • Wacht nu even tot het herstelproces is voltooid. Het zal niet veel tijd kosten, alleen afhankelijk van uw back-upbestand.

  WhatsApp-gegevens herstellen voor uw doelapparaat
 • Je WhatsApp-gegevens op Samsung zijn met succes overgezet naar iPhone 11.

  WhatsApp overzetten van Samsung naar iPhone

Deel 3: Hoe WhatsApp overzetten van Samsung S22 naar iPhone 13/12/11 Pro (Max) met e-mailchat? (Alleen leesbaar op iPhone niet WhatsApp)

E-mailchat is waarschijnlijk de laatste manier die we u aanbevelen. Als je het niet erg vindt om berichten op je iPhone te lezen, is het inderdaad een gedeeltelijk haalbare methode. Hoewel we het noemen, verschuift WhatsApp van Android naar iPhone, maar in werkelijkheid stuur je gewoon berichten via e-mail. En daarom lijkt het, om de een of andere reden, een beetje dom, maar toch nuttig. Dat betekent dat je een WhatsApp-bericht van Samsung op je iPhone zelf hebt staan.

 • Stap 1: Schakel WhatsApp in op Samsung en ga vervolgens naar instellingen > Chatinstellingen > E-mailchat.
 • Stap 2: Er wordt een lijst met chatgeschiedenis weergegeven, kies gewoon een bericht dat u wilt e-mailen.
 • Stap 3: Nu herinnert een prompt u eraan: "Als u media toevoegt, wordt een groter e-mailbericht gegenereerd". Twee opties "Zonder media" of "Media bijvoegen", prima om op een van hen te klikken.
 • Stap 4: Voer het e-mailaccount in dat u wilt ontvangen. Ontvang e-mailinformatie op uw nieuwe iPhone.
e-mailchat

Opmerking: op deze manier kunt u alleen berichten op de iPhone lezen, niet op WhatsApp. Sommige gebruikers vinden het misschien een truc en lastig. Wanneer een groot aantal gegevens wordt overgedragen, wordt deze waarschijnlijk onderbroken door een slecht netwerk.

Conclusie

Als het gaat om het importeren van WhatsApp-berichten van Android naar iPhone, ongeacht rookies of professionals, is het lastig voor hen omdat er altijd problemen zijn. Tenorshare maakte duidelijk dat er op internet een neiging tot misverstanden bestaat. En we tonen twee handige manieren voor uw referentie. Wanneer je WhatsApp overzet tussen Android en iOS, is dat nooit een teleurstellende tool. Wat betreft e-mailchat, dit is een optionele manier om aan uw basisbehoeften te voldoen.

Als je dit met succes hebt kunnen oplossen, kun je hieronder reacties achterlaten. We hopen oprecht dat gegevensoverdracht voor u gemakkelijker kan zijn.

  Updated on 2022-07-26 / Update for  WhatsApp Tips

(Click to rate this post)

(0 votes, average: 5.0 out of 5 )

Join the discussion and share your voice here